אם יש כאן מישהי..?דחוווווף-עדכון חזרנו ממיון ילדים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גאיה מחמישי אחהצ עם חום...היינו אצל הרופאה בחמישי בצהריים (לפני שידענו שהיא מפתחת חום..) בשביל לקבל מרשם למשאף לאסטמה שלה וככה על הדרך היא בדקה לה אוזנים גרון ריאות..הכל היה תקין חוץ מהשיעול הקבוע של האסטמה שחזרנו בחמישי ממנה אז החום שלה עלה ל39 היינו בשוק..נתנו אקמול..בלילה החום עלה וירד לסרוגין..בשישי אותו סיפור..היתה סמרטוט ומאוד עצבנית..נראה שהנר שנתנו עוזר לה לשעה שעתיים ומיד אחכ החום מטפס ליותר גבוה..היום בלילה זה היה השיא..40.4! בחיים לא ראיתי חום כזה..נכנסתי לשוק.היא כמובן כל הזמן רצתה לישון..מה דעתכן? לחכות עד מחר בבוקר לרופאה? או להזמין רופא הביתה כדי לקבל הפנייה למיון?
אני ממש דואגת!!!
תודה לכל הדואגות והעונות...אתן 10! הזמנו רופא הביתה הגיע תוך חצי שעה...ראה את מצבה של גאיה וישר נתן הפניה למיון.ארזנו לה תיק וטסנו לשם..ואחרי ים בדיקות, דם ,שתן (עם קטטר..מסכנה שלי) ואפילו אף אוזן גרון שהציץ עליה והוציא לה כל מיני דברים מהאוזן...חד משמעית התוצאה לחום היא דלקת מאוד עמוקה באוזן..שאף אחד לא הצליח לאבחן כי זה ממש ממש פנימי...רק עם מכשיר מיוחד הוא הצליח לאתר את זה..חזרנו לקראת הערב מותשים..קיבלנו תרופות..ונקווה שמעכשיו הדרך להחלמה היא מהירה
שבוע טוב
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
25 תגובות
עמוד 1
היי לירוני!
הייתי מזמינה רופא הביתה , לא הייתי מחכה למחר שתרגיש טוב! והחלמה מהירה
גאיה וקורן שלנו
[] []
לדעתי או שתזמיני רופא עכשיו או שתלכי למוקד. העניין במיון זה פשוט שזה יעלה לך 600 שקל והעניין במוקד/רופא הביתה זה שזה יקח לך 3 שעות. יעל, אמא של יונתן
אותי זה היה מדאיג.
אני הייתי מזמינה רופא הביתה.
אל תשכחי שיש שפעת חזירים עם חום 5 ימים שלא יורד........
לירון מאמי לפני כמה חודשים גם ליותם היה חום שפשוט רק טיפס והגיע גם ליותר מ40 מעלות לקחתי לרופא בהתחלה ואחר כך פשוט טיפלתי באקמולי נורפן והרבה הרבה אמבטיות פושרות. בלילות פשוט הייתי עושה לא אמבטיה ואפילו שהיה בוכה זה מה שהוריד לו את החום. אז אים היא לא נראית אפטית והיא חיונית אז לא כדאי לרוץ לבתי חולים עים כל המחלות שיש שם. את מכירה אותה הכי טוב ואני בטוחה שתדעי מתי זה נורמלי ושימי לב להתנהגות שלה ואיך שהיא מתפקדת. שתרגיש טוב
אין לנו מוקד קרוב שפתוח..אנחנו גרים בקיבוץ יחסית מרוחק...המוקד חירום שפתוח בשבת של מכבי הכי קרוב לנו זה חיפה שזה שעה ומשהו נסיעה
היי לירוני.. מה קורה אתכם עכשיו? אני כן הייתי טסה למיון.. עם חום מעל 40 זה מאוד מסוכן
קודם כל תרגישו טוב
היי... איך גאיה מרגישה עכשיו? שתהיה לכם החלמה מהירה!!!!
מה שלומה ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
שתרגיש טוב
ב"ה שאתם בסדר עכשיו! זה חום מאו ד גבוה תרגישו טוב
טוב שהזמנת רופא . עם חום כזה גבוה לא מחכים . שתיהיה בריאה הקטנטונת
אוי ואבוי
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אויייייייייייייייייי. מסכנונת.
וואי לא נעים בכללל שגאיוש תחלים במהרה ותהיי חזקה
ואוו איזה חום גבוה... קראתי גם את העידכון שלך אני מאחלת לכם החלמה מהירה וקלה
החלמה מהירה ..מקווה שגאיה תרגיש עכשיו טוב ומהר
באמת??? לא ידעתי על מוקד שכזה...אני אברר לפעמים הבאות שאמן ולא יהיו!!! תודה
נשיקות לירון וגאיה
שתרגיש טוב המתוקה הקטנה
בבקשה . מצרפת לך קישור עם שעות הפתיחה של נצתרך
ציטוט:פורסם במקור על-ידי שאלה1
בבקשה . מצרפת לך קישור עם שעות הפתיחה של נצתרך
החלמה מהירה
אמא לשני מלאכים
תודה אין כמוך
נשיקות לירון וגאיה
אה זה יד להחלמה משם הזמנו את הרופא..עולה אותו כסף להזמין רופא לבית שלך וגם לנסוע לשם לקבל את השירות....