אני מרגישה קצת אשמה עם מה שאמרתי על חמותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז נכון שהיא לא הייתה בסדר בביקור האחרון שלנו באילת ולא הייתה אמורה להגיד את מה שאמרה אבל אני מרגישה קצת לא נוח עם זה שאמרתי לבעלי שאני שונאת אותה ולא רוצה לראות אותה אצלי בבית.
    היא גרה באיל והיו לה סידורים פה באיזור והיא שינה אצל גיסתי ברחובות ובשבת באה אלינו ללילה אחד ואתמול הלכנו לקניון להסתובב אני היא ואמא שלי חרשנו את הקניון והיא בזבזה עליי המון. קנתה לי בגדים. יש את המבצע בג'אמפ מביאים פריט ישן ומקבלים חדש ב50 % הנחה אז היו לי המון שלא רציתי אז הלכנו והיא קנתה לי חדשים בכמעט 1000 שקל ועוד כמה פריטים בחנויות אחרות. היה אתמול סטוק דיי אז היו המון מבצעים ודברים שעולים 300 שקל עלו 50-100-150 שקל. היינו ממש כמו חברות צחוקים חיבוקים. ניכון שהיא בזבזנית והיא מתלבשת יפה וצעיר ויש לה טעם טוב. אולי זה יישמע לכן קצת לא בסדר כי זה נכראה כאילו שאני אוהבת אותה רק בגלל שהיא קונה לי כאילו שרק הכסף שלה מעניין אותי.
    טוב... הייתי חייבת לשפוך את מה שיש לי על הלב.

9 תגובות
עמוד 1
  • טניה
    פעמים רבות כשאנחנו כועסים אנחנו אומרים דברים שלא תמיד אנחנו מתכוונים אליהם
    את צריכה לדעת לעצמך אם האהבה שלך אליה נובעת מהסיבות הנכונות או לא

אני אישית אמרתי לחמותי בפנים שאני והיא זה צפון ודרום, שככל שנמעיט לתקשר כך ייטב לשתינו...
  • אני זוכרת את הסיפור הזה.
    היא בהחלט אמרה לך דברים שלא היתה אמורה להגיד (לגבי זה שיקחו את הילדים בגלל המצב הכלכלי), כעסת בצדק.
    יכול להיות שגם היא חשבה על מה שאמרה, התחרטה והבינה שלא צקדה.
    אני מתרשמת שחמתך אישה טובה, וחבל להיות ביחסים מתוחים.

ועוד משהו:
    אני למשל אף פעם לא כותבת דברים רעים על בעלי, או על מישהו מהמשפחה שלי.
    לדעתי חבל, כי קורה שרבים, אומרים כל מיני דברים ואחר כך משלימים והכל טוב ויפה, ואם את משחירה את פני אותו בן אדם בפומבי, אחרים עדיין חושבים שאותו בן אדם לא בסדר, וזאת לא האמת.
    אחר כך אנחנו מצטערים שהוצאנו את כל הכביסה המלוכלת החוצה, והכביסה בעצם, כבר מזמן נקיה והלכלוך ירד ונשכח
    [[[
  • היי
    אני בדיוק כמו טלטול לגבי חמותי אמרתי לה את דעתי עליה שאני והיא זה רחוק מלהיות ביחסים בכלל אצלנו אני לא יכולה לא לראות אותה ובטח ובטח לא לדבר איתה היא מצידה היתה מאוד רוצה שהבן שלה המסכן מבחינתה יעזוב אותי אבל היא לא מבינה שטוב לו איתי ויש לנו ילדים משותפים בקיצור אצלנו אני והיא אני החלטתי לא נדבר יותר לעולם אנחנו לא מדברות כבר שנה והחיים שקטים כי היא דוחפת את עצמה לכל דבר שרק לא צריך ומתערבת אז אני שולחת כל יום שישי את הילדים עליה עם בעלי וזהו אבל הילדים לא מתים עליה במיוחד ודרך אגב לתת לנו משהו תמיד אין לה למרות שלכל האחים של בעלי היא עוזרת אבל יותר טוב ככה היא לא תבכה על הכסף שהיא נותנת.
    בקיצור אהבה גדולה אין וגם לא יהיה אבל העיקר שאני ובעלי מסתדרים וזה מה שחשוב.
    רחל

• אני בדעה של eli גם אני לא אוהבת להוציא את הכביסה המלוכלכת בפומבי,
    אבל לא נורא מה שנאמר נאמר, ויותר חשוב לדעתי שתדברי עם בעלך.
    תגידי לו שאת כועסת על מה שהיא אמרה לך, אבל את לא התכוונת לכל מילה שאת אמרת, שאת מבינה שיש בה צדדים טובים ופחות טובים, ואתם משפחה ולכן צריך לסלוח ולחיות עם זה.
    יותר חשוב שבעלך ידע שלא התכוונת לכל מילה שאמרת, כי אני בטוחה שזה גם פגע בו ומעיק עליו, בכל זאת זאת אמא שלו.
    ויתכן שהיא הבינה שלא צדקה במה שאמרה ועכשיו זה דרכה להתקרב אליך חזרה.
  • אני זוכרת שלפני חודש לי ולבעלי היה ריב ענק.
    אחרי שהשלמנו, הוא פתאום שאל אותי, האם אני כותבת עליו בפורום כשאנחנו רבים,
    אמרתי לו שאף פעם לא כתבתי עליו דבר רע רק דברים טובים
  • נטלי

• חחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה