עדכונים + הורמונים למסירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי יקרות שלי מה שלומכן?
    אצלי הכל בסדר, ההריון תודה לאל מתקדם יפה, אני שבוע 11 והרופא טוען שהמחיצה לא משמעותית כלל (תודה לאל מליון פעמים).
    אני מרגישה פיזית לא טוב, כל הזמן מקיאה, ירדתי כבר 7 קילו אך אני לא באמת מתלוננת ומוכנה לא להרגיש טוב כל ההריון העיקר שיחזיק.

אני נכנסת כל יום לפורום לקרוא קצת חדשות טובות, אני מחכה שתצטרפו אלי וממשיכה להתפלל לניסי חנוכה עבורכן כמו שהיה לי.
    אני ממש מתפללת לקרוא הודעות של בשורה מכל אחת ואחת מכן.
    בכל מקרה, יש לי אוביטרל ופיוריגון, אני גרה ברמת השרון.
    מישהי צריכה? אשמח לתת את זה מתנה (אולי ההורמונים האלו הם הורמונים של מזל, אני נקלטתי בלעדיהם).
    צרו איתי קשר מי מכן שצריכה,
    חג שמח.
    אוהבת מכל הלב.
5 תגובות
עמוד 1
  • כיופית אהובה שלי.

איזה מקסימה את שאת מעדכנת!!!

את בראש שלי כל היום.

אני כ"כ מאושרת שהכל "מחזיק מעמד".

תמשיכי לעדכן, זה עושה כ"כ טוב בלב!!

אוהבתותך.

-------------------------------------------
    יום טוב, ואל תשכחו להצליח:)
  • כיף לראותך שוב! וואווו - כבר 11 - שיהיה בהמון מזל ובריאות
    תזכרי אותנו בתפילותייך

שוב - מזל טוב!!
    למי כבר סיפרת? כבר רואים בטן?
  • כיופית יקרה... איזה תענוג לשמוע ממך.. כל כך שמחה לשמוע שהדברים מתקדמים אני מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שתבשרי לנו על הלידה בעוד 28 שבועות! לידה בריאה בהחלט!

מקסימה שכמותך! אני כל פעם מתענגת מהנס הפרטי שלך.. והלוואי להרבה ניסים מקסימים בימי החנוכה האלה ממש!

שולחת לך נשיקות יקרה! ואת אהבתי ותפילותיי!
  • כיופית יקרה
    איזה יופי, אני כל כך כל כך שמחה בשבילך, יקירתי.
    את יודעת שהטרימסטר הראשון הוא לא תמיד קל מבחינה גופנית, אבל זה ישתפר בקרוב אני מבטיחה לך, גם אני ירדתי במשקל המון בתחילת ההריון הראשון, בטרימסטר השני והשלישי העליתי הכל ועוד קצת בחזרה.
    תשמרי על עצמך ועל הכיוף. ותעדכני אותנו בעוד חדשות נפלאות כאלה.
  • תודה אתן מקסימות!
    אף אחת לא רוצה את ההורמונים? חבל, גם פיוריגון וגם אוביטרל.
    אשמח לתת מתנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה