התכווצויות בבטן התחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחילו לי אתמול, כמו כיווצים באים והולכים בבטן התחתונה.
    הבוקר לא היו לי, ופתאום חזרו
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תירגעי יכול מאוד להיות שזה צירים ברקסטון האלה זה צירים מדומים שלא מביאים ללידה אלה פשוט רחם מכין את אצמו לקראתה. תנסי לבדוק באיזה תדירות הם באים וכמה זמן נימשך הכאב. בכל מקרה אם את מודאגת וכאב חזק אני ממליצה לך שתילכי לעשות מוניטור עוברי במידה וזה צירים אז בשבוע שלך יעצרו לך אותם שלא יגרמו ללידה.
    תרגישי טוב ותעדכני
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • היי,
    תכנסי פה באתר ל"שבועות הריון" ותקראי שם על השבוע שלך (שבוע 31), יש שם פירוט בענין התכווצויות, תראי עם זה עונה לתיאור של מה שאת מרגישה.
    תרגישי טוב.

  • אם זה כואב, ללכת לבדוק !
    לי היה בהריון הקודם בשבוע 26 כאבים ומסתבר שהם היו צירים מוקדמים (סדירים
  • היי מתוקה!

    אני משבוע 25 סבלתי מצירים מוקדמים עד שבוע 33 בערך זה נורמליי
    אבל תשימי לב לתידרות של ההתכוציות וההתקשות של הבטן אם זה נמשך המון זמן לכי לעשות מוניטור לבדוק שאין צירים כי את בשבוע מוקדם עדין ללדת.למרות שהצירים האלה לא מובילים ללידה והבנתי מהרופא שהגוף מכין את עצמו לקראת הלידה וזה נורמליי לחלוטין!

    תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה