חזרתי מרופא - אבן ירדה לי מהלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מפסיקה להסתקל על התמונות שרופא המדהים פינק אותנו וכל כך הרגיעה ... כמות המים טיפה ירדה למרות שזה עדיין נחשב כריבוי אבל הילד שלנו בסדר גמור הוא כזה יפה שפשוט לא יכולה להוריד עיניים מתמונות כל כך אוהבת אותו שאין מילים לתאר. עכשיו רק נישאר אקו לב לעשות ולא נירא לי שנצליח לפני הניתוח כי תאריך החי קרוב 28 לחודש דרך קופת חולים :( הלחץ דם שלי די גבוה היה היום בבוקר 145-92 אבל מכשיר שיש לי בבית מעפן שאני לא מאמינה לו הרופא שלי לא עובד היום לא יודעת אם כדאי לי לנסוע למוקד?
    [url=http://www.glitterfly.com]
6 תגובות
עמוד 1
  • נשמה קודם כל שמחה שהכל בסדר!!!עם הבונבון שלך
  • איזה כייף לשמוכ שבכל בסדר
    ויערית צודקת לגבי הלחץ דם
  • אם היית כבר אצל הרופא, אז לא הבנתי למה ללכת שוב?..
    הרי הוא בדק לך בבוקר, הוא לא אמר לך כלום בנוגע הלחץ דם?...

    תרגישי טוב...
  • יערית הרופא שלי לא מקבל היום מאמי ולי לא נעים להציק לו בטל האישי למרות שהוא אמר לנו להתקשר כל פעם לעדכן אותו שיש משהו חריג ולהיות במעקב לחץ דם וחלבון בשתן בקופת חולים אצל אחיות . אז היום אחיות עבדו עד 12 ולא הספקתי , בעלי המודאג שאל אצל הרופא אם לחץ דם שיצא בבוקר מה לעשות הוא אמר לנו לא למשוך ולנסוע למוקד או למיון אז מוקד רק ב 19 נפתח ניחכה עוד קצת וניסה מקווה שכשנגיעה לשם הכל ירד לי .

    נטלי בבדיקות חיצוניות הרופאים לא בודקים את הדברים האלה כמו לחץ דם וחלבון בשטן .
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • יופי.... כיף להנות מהתמונות, אה... עוד מעט ממש תוכלי גם לראות אותו על באמת...
    נראה לי כן עדיף להתיעץ עם הרופא בקשר ללחץ דם, לא משחקים בזה, את יודעת!
    בהצלחה, תעדכני ושולחת לך

    [url=http://pregnancy.org.ua/]
  • VE 22 תודה בובה :) עוד מעט יעיר את בעלול וניסה מקווה לחזור לכאן
    [url=http://www.glitterfly.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה