אזה פאדיחות הבן שלי עושה לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני גרה במושב וההורים שלי בב"ש...

היום בצהריים הבן שלי הלך לחמתי פה במושב, זה מאחורי הבית שלנו (הוא בן 3 וחודשיים) וכשהוא חזר הוא אמר לי שיחקתי עם סבתא ואחרי כמה דקות הוא אומר לי אני לא אוהב את סבתא וסבתא של המושב ואמרתי לו שזה לא יפה ושאני לא מסכימה לדבר ככה, דווקא אנחנו בקשרים טובים...

מקודם בעלי בא מאצלם והא אומר לי שאמא שלו נפגעה מהבן שלי, כי מסתבר שכשהוא הלך מאצלם היום הוא אמר להם אני לא בא לכאן יותר אני לא אוהב אתכם רק את סבתא שלי בב"ש.... ממש לא נעים לי, אין לי מושג מאיפה זה בא לו

בעלי לקח אותו שיבקש סליחה ויתן נשיקה והסברנו לו שזה לא יפה, כי הם באמת אוהבים אותו... ואני גם נתתי לו שוב פעם לדבר עם חמתי ולהגיד שהוא אוהב אותה ולבקש סליחה...
    מה אתן אומרות???????? נהגתי נכון?????????? אמרתי לחמתי שאין מה להיפגע, שהוא ילד בן 3 ויש להם לפעמים שיגעונות כאלה והמצאות...

הם בטוח חושבים שזה בא ממני או אולי ממישהו מהמשפחה שלי ואין אצלנו מצב כזה!!!!!!!!

שלומית
9 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שיש ממה להתרגש פה.הבת שלי קוראת לחמותי "דודה",אני צוחקת נזה,למרות שנראה לי שחמותי נפגעה מזה.(לא ממש איכפת לי כן...)
  • אני חושבת שזה יכול לקרות מגעגוע כנראה שהוא נורא מתגעגע לסבתא מב"ש והוא מתנהג ככה בגלל זה אולי הוא חושב שעם הוא לא הלך לסבתא במושב יקחו אותו לב"ש
    הם מאוד חכמים ותחמנים בגיל הזה
  • אולי כדאי לשאול אותו למה הוא אומר את זה...

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם לי יש קטעים כאלו עם יערה. לצערי בעיקר עם אמא שלי
    www.YaaraKatz.com

• נהגת נכון לדעתי,
    אין מה להתרגש, לילדים אין מסננת ואין טקט.
    הם אומרים מה שהם חושבים באותו רגע ואולי באותו רגע היא לא באה לו
    טוב.
    קורה לא? אז הוא אמר מה שהוא חושב.
    לא לקחת ללב.
    []
  • הכי הרג אותי בסיפור שלך שחמתך נעלבה ונפגעה ממנו..מה היא בת 6? שתשחרר
  • חחחחחחחחחחחח הוא ילד...
    לפעמים אומרים דברים מעליבים
    בלי להתכוון בכלל.....
  • בגיל הזה אין מה להתרגש בכלל.

[]
  • כניראה היה שם משהו. אולי אמרו לו לא על משהו שרצה, ברוב חוצפתם