עזרה דחוף דחוף!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חצי שנה נשואה.ו... עוד לא ניכנסתי להריון... בחודש האחרון הינו בטוחים שאני בהריון.. עשיתי בדיקה ביתית בערך 8 ימים ליפני המחזור.. ויצא תשובה שלילית.... 3 ימים אחרי זה קיבלתי סוג של דימום... בתחלה חשבתי שזה מחזור...אבל הדימום היה רק יומיים ובדרך כלל יש לי מחזור של 5 ימים.... האם יש דבר כזה מחזור בזמן ההריון??? או שזה הפלה.. או סתם מחזור חודשי... אני נורא מפחדת... מה לעשות??? בבקה תעזרו לי...
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגעי.. לחץ לא תורם למאום.
    8 ימים קודם המחזור החודשי זה המון זמן ובטח שלא מתאפשר לראות אם את בהריון, בערכות שמתיימרות להראות מוקדם מדובר על יומיים לפני המחזור, בטח ובטח שלא שמונה ימים.
    דבר נוסף יש נשים שבזמן השתרשות ברחם של העובר יש דימום קל וזה יכול להיות מאוד במשך יומיים, הדימום הזה שונה ממחזור פחות אינטנסיבי.
    אבל יקירה זה לא אומר דבר כי יתכן מאוד שהלחץ שלך מבלבל את המערכות... תעשי עוד בדיקה, אם כבר הגיע הזמן של המחזור והוא לא מגיע.

מחזיקה לך אצבעות!
    בהצלחה!
  • כמו שדינה אמרה 8 ימים לפני האיחור זה ממש מוקדם וכלל לא מדויק
    תעשי בדיקה נוספת עכשיו או הכי בטוח-בדיקת דם
    בהצלחה

• כמו שכתבו הבנות.
    עשית בדיקה מוקדם מידיי.
    יכול להיות שהדימום שהיה היה בעצם השתרשות של העובר ברחם. ויכול להיות שלא.
    תעשי שוב בדיקה. מקווה שתצא חיובית שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

והנה היפים שלי .... אהבת חיי ....

חמסה עליכם, בן פורת יוסף !!!!!

[URL=http://www.eliad.org]
  • היי לך... גם לי היה את אותו דבר בסוף התברר לי שזה היה מחזור רגיל בגלל המתח והסטרס ..יכול להיות שזה נמשך רק יומיים בכל אופן אני מחזיקה לך ומקווה כמו שאמרו פה הבנות שאולי זה השתרשות ב"ה שיהיה לך בשורות טובות ותגלי שז אמן

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה