שלום לכולם.. זקוקה לתמיכה/עצות ומה שתוכלו לתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני חדשה פה בפורום.. אני בת 24 ונשואה מזה מספר חודשים.
    לפני חודשיים הפסקתי את הגלולות (לאחר שלקחתי אותן במשך 7 שנים רצוף) כעבור כמה ימים קיבלתי את המחזור הראשון ומאז לא קיבלתי מחזור שוב.
    אני יודעת שהגלולות יכולות ליצור בעיה במחזור אבל חשוב לי לציין שגם לפני שלקחתי בכלל גלולות אז בקושי הייתי מקבלת מחזור. פעם בכמה חודשים בלבד (בגלל זה בכלל התחלתי עם המחזור). לפני כשנתיים עשיתי הפסקה בגלולות ושוב לא קיבלתי מחזור ואז הרופא נשים אמר לי לקחת כדורים על מנת לקבל את המחזור ושוב להתחיל עם הגלולות.
    לצערי לא נקלט היריון לאחר המחזור הראשון שקיבלתי לפני כחודשיים למרות מאמצינו.
    מה עליי לעשות כעת? האם ידוע לכן על הכדורים האלה בשביל לקבל את המחזור? האם זה פוגע בביוץ? או בפוריות?
    האם מישהי מכן חוותה חוויה דומה?
    אנא עזרו לי אני מאוד מיואשת... מצוברחת ובוכה המון.. בעיקר בגלל שאני לא יודעת מתי יגיע הוסת הבאה, אם בכלל ויחד איתה הביוץ...
9 תגובות
עמוד 1
  • היה לי איזה בלבול בכתיבת ההודעה הקודמת..
    התחלתי עם הגלולות לפני כשבע שנים בגלל שלא הייתי מקבלת מחזור, אלא רק פעם בכמה חודשים במקום כל חודש...

• מאמי אין לי מושג בכל מה שכתבת .. אבל הרשי לי לחזק אותך שיהיה בסדר אל תהיי עצובה הכל יסתדר לטובה .. תהיי אופטימית אני מחזיקה לך

יסמין
  • יקירתי
    התיאור שלך מוכר לי בהחלט, והוא אופיני מאד לשחלות פוליציסטיות (יש על כך המון מידע בגוגל), קודם כל יקירתי תנשמי עמוק, הכל יהיה בסדר, את צעירה ואני מניחה בריאה, אז הכל ניתן לפיתרון, הדרך לעשות זאת היא לקבוע תור לרופא נשים ולספר לו בדיוק את מה שכתבת, אני מניחה שהוא יעשה לך אולטרסאונד, (לשחלות פוליציסטיות יש מראה אופיני מאד), ויתן לך כדורים שיסייעו למחזור להגיע, ברגע שתקבלי מחזור תצטרכי לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי (בדיקה שמבוצעת בין היום ה3-5 למחזור) ויכולה גם היא להעיד על האיזון ההורמונלי שלך.
    כשיהיו תשובות לבדיקות הרופא יוכל להמליץ לך מה לעשות.
    טוב יקירתי אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת.
  • היי בנות, תודה רבה על ההיענות המהירה...
    אין לי שחלות פוליצסטיות. כבר עשיתי בדיקב כזו לפני כמה שנים..
    האם יש סיבה נוספת הידועה לכן?
  • מה הגובה שלך? מה המשקל? לפעמים עודף/חוסר גורם לאי סדירויות בווסת
    התזונה שלך מאוזנת?
  • כל מה שתיארת, בדיוק מה שהיה לי!!!!!!!!!!!!!
    חששתי מאוד שיש לי שחלות פוליציסטיות, אבל רופא שלל את זה...
    אז כך, בדיוק כמו שרופא שלי הרגיע אותי, אני מרגיעה אותך: יש נשים עם מחזור לא סדיר! פשוט כך.... דבר לא חייב לפגועה ביכולת שלך להיכנס להריון... בכלל!
    בפעם האחרונה, אחרי שלא קיבלתי מחזור במשך חודשיים ושבוע

• וואי וואי... ממש תודה!!!!
    אם את כבר נניסית את הכדורים האלה שגורמים לך לקבל מחזור- מה זה אומר על הביוץ??? איך אדע שאני מבייצת אח"כ? ומתי??? זה בעצם כמו מחזור רגיל? או מחזור מלאכותי כזה?
    ואם אחרי חודש שוב לא אקבל?? לקחת שוב את הכודים או שזה אמור להסתדר לבד אחרי פעם אחת שלוקחי את הכדורים????
    האמת, הלוואי הלווואי שלא אקבל בגלל היריון,, אבל..
    אם לא- אז מה?

ובקשר לתגובה הקודמת- כן, אני בעודף משקל. אני ככה כל החיים שלי
  • OFF TOPIC
    want to be a mommy--- יפה לך על הסרגלים החדשים.. תתחדשי!!!!!
  • elaf:
    תודה חמודה! בקרוב מאוד, אבל ממש בקרוב-אצלך!
    מקווים לטוב:
    תנשמי עמוק! את נשמעת די לחוצה... אני מבינה אותך לגמרי!!!!! אבל זה לא בריא לנו... לחץ גם כן גורם לאיחורים במחזור/ביוץ....
    לגבי שאלות שלך:
    הכדורים האלה, גורמים לפירוק רירית הרחם(שבאופן טבעי מתפרקת לבד לפני מחזור) ובגלל זה גורמים למחזור... אני לא יודעת אם זה היה קשור, אבל מחזור שאני קיבלתי אחרי כדורים אלה היה ממש כואב (בדרך כלל אין לי כאבים)... אבל זה לא חשוב... הכי חשוב שמייד אחרי מחזור, גוף שלך "מתאפס" והכל הופך להיות טבעי, כלומר את אמורה לבייץ כרגיל (אנחנו עם מחזור לא סדיר לא יודעות בדיוק מתי הביוץ.... הכוונה שכדורים אלה לא מזיקים לביוץ הבא...)
    אני לא יודעת מה עושים אם אחר כך עוד הפעם אין מחזור תקופה ארוכה... וגם מקווה מאוד שגם את לא תצטרכי לדעת כי תכנסי להריון בקרוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה