תגידו זה לא מוקדם מדי?!?! ואיך אני אמורה לפעול? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר יומיים שלהב מכריזה "קקה" לפני שהיא עושה את האקט (הריחני משהו )
נשמע לי ממש מוקדם, פיפי היא עדיין לא מודיעה בכלל וגם אני לא כל כך מזהה מתי היא עושה.
איך אני אמורה לפעול?
באהבה סיון
9 תגובות
עמוד 1
במקומך הייתי מנצלת את הרגע ומתחילה גמילה, אבל זו אני . נועה עם מטפלת בבית כשאני עובדת כך שיש מי שיקח אותה לסיר 10 פעמים ביום.
אצלנו זה לא יומיים אלא חודשיים או אולי יותר. כרגע אני לא עושה עם זה כלום. זה לא אומר שהם מוכנים אם הם מכריזים בקול גדול תוספת מהממת למשפחה:
היא בת שנה ו5 שכחתי לעדכן הטמטמת לעולם לא עוברת אבל הבעיה היא שהיא במעון עם עוד 17 ילדים ועוד לא התחילו שם גמילה כוללת אז אף אחד לא יקפיד על הסיר לדעתי.
באהבה סיון
סיוון אני בהחלט הייתי מנצלת את זה לפחות שהיא בבית. אצלי גם אור וגם עדן נגמלו בגיל שנה וחצי וישר גם בלילה אז אים היא אומרת לפני שהיא עושה שווה לנסות לגמול אותה. מתוקה קטנה
באמת מוקדם....איזה גאונית קטנה
תתחילי בבית תראי איך הולך
תתיעצי גם עם הגננת
האם גם בגן היא אומרת לפני הקקי....
איך היא מגיבה שאת שמה לה חיתול?
אני יודעת שבהרבה גנים מעדיפים לחכות לפסח לעשות את הגמילה... ואז גומלים כמה ילדים ביחד גם תקחי בחשובן שזה ימים מאוד קרים... ויש להם יותר פיפי.... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי