בנות עצמאיות, יש לי שאלה. TIKI אולי את יודעת(-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שוקלת ברצינות להתחיל לעבוד מהבית, בנוסף למשרה כשכירה שאני עובדת בה כרגע.
    המטרה לשדרג את חשבון הבנק
17 תגובות
עמוד 1
  • היי
    גם אני עצמאית וגם שכירה מותר לך שלושה חודשים להיות עצמאית עד שאת פותחת תיק אני פתחתי תיק במע"מ עוסק פטור שזה עד גובה 70,000 ש"ח לשנה לא צריך לשלם מע"מ ויש לי תיק במס הכנסה ובסוף כל שנה אני מגישה דוח.
    בהצלחה שיהיה
    רחל

• את יכולה לפתוח עוסק פטור ממע"מ
    שזה עד תקרה של הכנסה של 67555 ש"ח בשנה

לגבי מס הכנסה, את ממלאת בטופס פתיחת תיק את השכר שלך מהעיסוק השכיר שלך
    והם בהתאם שולחים לך דרישת תשלום עבור ההכנסות שיהיו לך מהעסק העצמאי
    במקביל, פעם בשנה תצטרכי להגיש דו"ח שנתי.

• תודה בנות
  • http://ozar.mof.gov.il/itc/open/business.htm

עפ"י תקנות מס הכנסה את מחויבת להודיע על פתיחת התיק מרגע שאת שהעסק מתחיל להכניס, כלומר מהמכירה הראשונה...

• תודה רבה
  • אבל למה לא בשחור?

• מרינוש, כסף שחור זה אחלה של כסף

• מרינוש
    כמו שכתבתי לנטלי קודם, את פתיחת התיק היא צריכה לעשות רק אחרי המכירה הראשונה
    כך שזה מה שאת אומרת
  • תודה מאמי
  • סחטין עלייך

בהצלחה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי, בטוח סימנו
  • איזה סימנו איזה נעלים

• הי אני כאן . גם אם לקוח משלם רק מקדמה של 10 ש"ח זה מחייב מתן קבלה ופתיחת תיק .
    לפתוח תיק זה לא חוכמה החוכמה ה לנהל אותו , גם עם לא היו הכנסות מעסק אלא תכנס רק משכורת תצטרכי לדוח פעם בשנה זה זה חתיחת דו"ח .
    אני לפני כל צעד ממליצה קודם לבדוק את התוכנית העסקית , לקבוי יעדים ומטרות לאחר בדיקת שוק . לבדוק האם עלות (שעות עבודה שלך) מול כסף שתקבלי שווים את ההשקעה בכלל . אחרי זה מתחילים . אני גם ממליצה בחום לעבוד עם אנשים שמבינים במס. לפחות להתיעץ אתם וככה למנועה הרבה בעיות עתידיות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • נשמה,
    אלף , שיהיה לך בהצלחה גדולה..שמעתי שאת מוכשרת
    דבר שני , לדעתי תלכי על פרסום ברדיוס יותר גדול מקרית גת כי אנשים בקרית גת
    הם לא האנשים הכי עשירים שישי שמרשים לעצמם מותרות ...
    אז פרסום בתל אביב יכול להיות אחלה.
    ובהצלחה ממי שלי
    את גם יכולה לשלוח דוגמאות למייל של חברות , שיפיצו לחברות שלהן , וזה גם עוזר, מנסיון!
  • תודה בנות
  • הי אני כאן . גם אם לקוח משלם רק מקדמה של 10 ש"ח זה מחייב מתן קבלה ופתיחת תיק .
    לפתוח תיק זה לא חוכמה החוכמה ה לנהל אותו , גם עם לא היו הכנסות מעסק אלא תכנס רק משכורת תצטרכי לדוח פעם בשנה זה זה חתיחת דו"ח .
    אני לפני כל צעד ממליצה קודם לבדוק את התוכנית העסקית , לקבוי יעדים ומטרות לאחר בדיקת שוק . לבדוק האם עלות (שעות עבודה שלך) מול כסף שתקבלי שווים את ההשקעה בכלל . אחרי זה מתחילים . אני גם ממליצה בחום לעבוד עם אנשים שמבינים במס. לפחות להתיעץ אתם וככה למנועה הרבה בעיות עתידיות .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה