לקראת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות!!!
    קודם כל אני כל הזמן צופה בשאלות שלכן , כל הכבוד לכם על התמיכה!!!

קודם כל אני מנסה להיכנס להריון 5 חודשים ( לקחתי גלולות 5 שנים), המחזור שלי סדיר, ואני אכן יודעת מתי אני מבייצת (לפי כאבים בצד שמאל בבטן תחתונה, ולפי הפרשות מרובות).

המחזור שלי היה ב26/11 והביוץ ב9/12, ומאז הביוץ יש לי רגישות יתר בחזה, בפטמות, ( בדרך כלל יש לי רגישות לפני המחזור , מקסימום 4 ימים) זה נראה לי קצת מוזר שזה לא נפסק?! האם זה יכול להיות סימן להריון?

אני באמת משתדלת לא לחשוב על זה, אבל זה קשה לי, בכל זאת כבר 5 חודשים....
    אשמח לקבל ממכן עידוד, תשובה לשאלה.
    תודה וחג שמח לכולכן, שהחג הזה יביא לכולנו נס

אלונוש.
3 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי וזה "זה" ויחד עם זאת זכרי שהתופעות של מחזור והריון בתחילתו הן מאד דומות
  • היי מאמי כמוני כמוך גם אני יומיים אחרי הביוץ התחיל לי כאבים בחזה והפטמות הינן רגישות. וזה פעם ראשונה שקורה לי ואני בשיא המתח אם זה כן או לא אבל אני אופטימית מאוד וב"ה מאחלת לנו בשורות טובות ובזכות חג החנוכה אני מאחלת לנו ולכל הבנות בפורום שיהיה לנו נס אמן כי יהי רצון

יסמין
  • מחזיקה לך.
    תבשרי רק בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה