היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צהריים טובים לכל הבנות המקסימות!!! אני רוצה לחזק אתכן באמונה בקב"ה שלעולם אין להתייאש... לפני שנה בדיוק הייתה הרצאה מרתקת של הרבנית כרמלה בן-דוד מירושלים. הרבנית שתחי' העבירה ערב מלא ברוחניות ובחיזוק באמונה. באותו ערב הייתה בקהל אשה בת 52 שלא היו לא ילדים. הרבנית הצדיקה ברכה אותה לתאומים, בנות זה ממש מרגש באותו החודש האישה התבשרה שהיא בהריון ואכן היו לא תאומים. בן ובת אותה אישה לקחה על עצמה לומר את תפילת נשמת כל חי. ולפני כמה חודשים היא ילדה ברוך ה'... אני רק רוצה לומר לכן שאבא שבשמיים לא שוכח אף אחד ושצריך להרבות בתפילה. הרבנית כרמלה בן-דוד היא מדהימה וצדיקה מאוד שה' יברך אותה וייתן לה כח להמשיך בעבודת הקודש שהיא עושה...בזכותה הרבה נשים זכו לישועות ולניסים גלויים.
שיהיו לכולן בשורות טובות....
1 תגובות
עמוד 1
שלום לך . את באמת צודקת היא מדהימה. החודש הזמנתי אותה להרצאה ברחובות לזכות זה שאני יהיה בהריון היה מדהים היא כלכך מחזקת ומשרה רוחניות ברמות... שיהיה לכולנו בשורות טובות ב"ה