שימור מטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאלה מכן שמאכילות במטרנה,
    אם נשאר לכן כמות אתן שומרות במקרר נניח ל3 שעות?
    יש לציין שאני מאכילה אותה במטרנה חלבית
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי שומרת - ישר לפח.
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שקד לא אכל תמ"ל, אז אני לא אופציה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא נראה לי שהם כל כך אמינים התקשרתי לשאול את ההבדל בין מטרנה חלבית למהדרין והם אמרו שההבדל הוא רק שהחלבי חלב לא כשר ההבדל הוא רק בחלב ומסתבר שיש הבדל גם במרכיבים אז לא נראה לי כל כך שאפשר לסמוך עליהם

• לא שמרתי
  • אני משאירה גג שעה וחצי ואז זורקת

• היי דיאנה אוכלת רק מטרנה חלבית ואני מכינה לה 120 סיסי מים +2 כפיות מטרנה יוצא ביחד 140 סיסי והיא תמיד אבל תמיד משאירה 40 וזה ישר הולך לכיור ואני שוטפת את הבקבוק אני לא משאירה כי זה חלבי וחלב מתקלקל מהר..עדיף לזרוק מאמי כי יש בזה חיידקים ברגע שזה עומד סתם..וגם תחשבי הריי את נותנת לתינוק תמ''ל מחומם נכון?ברגע שהוא מתקרר החלב מתחיל כבר להיתקלקל זה כמו שתרתיחי חלב ותשאירי אותו בחוץ הוא יתחיל להיתקלקל,זו דעתי בכול אופן..שילכו כפרה ה40 סיסי האלה אבל אני יהיה בטוחה שהקטנה לא שתתה איזה חיידקים.. בהצלחה
  • רשום במדויק על האריזה.
    מה שקורה זה שמרגע שהיא אוכלת מהפטמה חיידקים מהפה שלה חודרים לבקבוק וזה בעצם מה שמביא לקלקול.
    מומלץ לא להכין כמות גדולה בהרבה ממה שאוכלים בד"כ
    עד לפני מס' שבועות היינו מכינים 150CC ז"א 2.5 כפיות.

• אני ישר זרקתי לפח
    [[[
  • הלוואי והייתי מדברת על 40 סיסי אבל אני מדברת על 140 סיסי לא נורא בכל מקרה לא שווה לשמור אולי היא לא אוכלת כי היא אחרי חיסון יעבור מהר אני מקווה.
  • אני בדיעה של לינבר! היא צודקת במאה אחוז!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אז תכיני לה פחות אם את רואה שהיא עוד רעבה אח"כ תכיני לה עוד 60
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה