מה כדאי לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן, אני ממש בדילמה, אני כבר שבוע ימים עם שפעת ואנטיביוטיקה, בבית לא הלכתי לעבודה...

אני בשבוע 37 ו - 3 ימים, יש ימים שאני מרגישה את העובר הרבה ויש ימים שפחות...
    יש לי גם שיעול מאוד חזק ויוצא לי שתן כל הזמן, אפילו שלפני שנייה הייתי בשירותים יצא לי שוב בתחתון...

הייתי היום בבוקר בטיפת חלב היה לי תור והיא שאלה כרגיל את השאלות, אמרתי לה שהתחתון שלי לפעמים רטוב אבל נראה לי שזה שתן מהשיעול החזק ואני מרגישה פחות תנועות וגם חלשות... היא ישר נתנה לי הפנייה למיון, אבל שבוע שעבר הייתי אצל הרופא שלי וזה מה שאמרתי לו והוא אמר שזה בסדר כי כבר אין הרבה מקום... אני מתקשרת אליו מהבוקר להתייעץ איתו כי אני מתלבטת אם לרוץ למיון, אין לי כוח לדברים האלה, הוא עדיין לא עונה לי...

למשל שלשום הרגשתי אותה הרבה ואתמול והיום קצת וחלש... אני לא מרגישה כמעט בעיטות או תזוזות, זה יותר בליטות כאלה, כל פעם במקום אחר, כנראה של האיברים שלה.......

מה אתן אומרות??????? אני כבר עייפה....

שלומית
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי רצה למיון....זה טבעי לגמרי שיוצא מעט שתן כשאת משתעלת או מתעטשת....אפילו אם ביקר בשרותים רגע לפני...זה גם טבעי שאין בעיטות אלא בליטות כמו שאת מתארת...אני במקומך הייתי מחכה לצירים אלא אם בריחת השתן הופכת להיות לא רק בשיעול או התעטשות
  • קודם כל תרגישי טוב והחלמה מהירה..
  • מצד אחד זה נכון מה שהרופא אמר ומצד שני האחות...
    יש פחות מקום אבל צריך לשים לב. אם את עושה מעקב תנועות במשך היממה (3 פעמים ביום, 3 תנועות בחצי שעה) אז זה אמור להיות בסדר.
    אם את בבית, אז פשוט תסגרי את עצמך בחדר שקט ותנסי לשים לב.
    לגבי הפיפי, את חייבת לעשות תרגילים לאגן התחתון (במיוחד אחרי הלידה!!!) - מכירה את התרגילים? כמו התאפקות לפיפי.

יאלללללה
  • היי
    אני כן הייתי הולכת למיון רק בשביל להיות רגוע.
    רחל

• גם אני הייתי הולכת להבדק...

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני הייתי הולכת להבדק!!!!
    מקסימום תחזרי הביתה בראש רגוע יותר!!!!!!

שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
    יום נישואין
  • גם אני היתי הולכת
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני הייתי הולכת להיבדק...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה