היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני שבוע 6+1 רוצה מעכשיו לקבוע תור לשקיפות. אני גרה במרכז. בהריון הראשון עשיתי שקיפות אבל לא הייתי כ"כ מרוצה מהרופא (התעצבן עלינו כשהבין שלא קבענו אצלו את הסקירה - חצוףףףף) בכל אופן אשמח להמלצות שלכן לרופאים שבהסדר דרך קופ"ח כללית באיזור המרכז (ת"-ר"ג-פ"ת-ראשל"צ) תודה ענקית!!!
יום טוב ומאושר, גנית!
יום טוב ומאושר, גנית!
7 תגובות
עמוד 1
אני ממליצה על ד"ר דרוול. הוא עושה שקיפות בקול מדיק בראשון לציון ברחוב סחרוב (בניין UMI) צמוד לקניון הזהב.
אני עשיתי באופן פרטי אצל ד"ר ווייס. אין עליו הוא מדהים ומקצועי כ"כ!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
אני עשיתי בשני ההריונות אצל ד"ר וקסמן דרך הכללית. הוא מקבל ברמת אביב. יחס מעולה! אדיב ומסביר, ובשני ההריונות אמר לי את המין כבר בשקיפות
מיטל
הי, אני גם עשיתי ברמת אביב דרך הכללית בהריון ראשון אצל ד"ר גירטלר וההריון עכשיו אצל ד"ר וקסמן. שניהם מעולים!! שיהיה בהצלחה :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
עשיתי פרטי אצל פר' ליפיץ מקבל ברמת אביב , גם מי שפיר עשיתי אצלו . היה מעולה אבל יקר, והביטוח של הקופה לא החזיר הרבה.