איך ידעתן שהזרקתם נכון ?? אני מתחילה ivf - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הזרקתי לעצמי פעם ראשונה לאחר שאתמול הרופא הסביר לי כיצד לעשות זאת אני מזריקנ גם גונאל וגם מונוגון איך יודעים שזה הוזרק טוב מי מזריקה גם את שניהם?? אני אחרי דקפפטיל
היי קודם כול יש לך הדרכה באינטרנט שאת יכולה להסתכל, מעבר לכך את צריכה לראות לפי הכמויות שנשארו בקפסולה, אני אישית את שניהם הזרקתי בקופ"ח כי את המונגון הזרקתי בישבן בהצלחה אירית
אני אחרי 3 הזרעות ובכולם הזרקתי בקופה וזה נמאס לי אז היום הזרקתי פעם ראשונה ואני בהפריה מבחנה הפעם לא נשאר כלום בקפסולה אבל אני מערבבת קפסולה של מים 1 עם 3 מונוגון ויוצא מזה ממש מעט !!! ואתמול עשיתי את הזריקה אצל הרופא והמקום עד עכשיו עואב לי ומה שעשיתי היום לא כואב למה ?
היי גם אני לפני הפריה היה יום אחד שכאב לי ונעשו לי סימנים בבטן ויום למחרת לא, זה מאוד תלוי לגבי כמויות המונוגון כדאי שתתיעצי עם אחות/רופא. אירית
אני הייתי ממליצה לך להזריק את המנוגון בבטן זה הכי נוח . אני אישית מערבבת בערך 1 וחצי מיים עם החומר השני. המנוגון עושה לי בכול אופן אדום באיזור הזריקה ולפעמיים גם היה לי נפוח .