רוצה כלכך ... ב"ה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחכה כבר שנה לילד זה הפעם הראשונה אני כבר כלכך רוצה ילד שלי... יש לי אחיינים מדהים שאני אוהבת ומפנקת אך כמה ההיתי רוצה ילד או ילדה או תאומים .. לא משנה הלוואי והחודש ישתנו לי החיים.. הלוואי ואלוקים יתן לי חיים ב"ה אני מחכה שיאחר לי האמת שלא יבוא בכלל רק לראות שני פסים במקל ואני יהיה האישה הכי שמחה בעולם.... ב"ה שאלוקים יתן לנו בשורות טובות החודש שיהיה לכולן שבת שלום....

יסמין
6 תגובות
עמוד 1
  • אמן אמן אמן

זה החודש!
  • תודה לך אמן ואמן

יסמין
  • המון בהצלחה

כל העולם כולו מחייך בין זרועותי,
    איך הפכת להיות מחלום לפלא חי.
    איך ידעת להיות בדיוק מה שרציתי?
    ואיך אני בעיניך? את זוכרת איך הייתי?
    את זוכרת אותי כשהיית ברחם פנימה?
    עכשיו אני אחרת, עכשיו אני...אמא!

• שלום לך !!!

ואי אני כל כך מבינה את הרצון שלך! ואני רוצה להגיד לך שאת אמיצה שאת מחכה כבר שנה, נכון שאין ברירה ומחכים....

עשיתם בדיקות, כדי לוודא שהכל בסדר?

אני אישית מחכה כבר חצי שנה, ולא מבינה למה זה לא בא, אפילו שהמחזור סדיר וגם אני יודעת ימי ביוץ שלי והכל בסדר.... אני יודעת שמתישהו זה יבוא, רק השאלה מתי !? !?

הלוואי וניקלט בקרוב מאוד!!!!!
  • לא עשיתי שום בדיקות.. אני סומכת על בורא עולם... אני מחכה שיהיו לי בשורות טובות החודש... אני אופטימית מאוד ורק למרות שאני לא מייחלת לזה שיהיה שלילי אני יקבע לרופא פוריות ... אני בטוחה שהחודש יקרה לי נס . תודה לך בנות והלוואי ולכולנו יהיו בשורות טובות אמן כיהי רצון בזכות השבת הזו.אסור להתייאש הרבה אמונה.[lov

יסמין
  • קודם כל, בהצלחה!!! הלוואי שהחודש לא תקבלי!!
    אני הייתי מציעה לך ללכת לרופא נשים ולהתחיל לעשות בדיקות כי תקופת הבדיקות לא קלה וקצת ארוכה...
    המון הצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה