בבקשה בבקשה תעזרו לי ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות , טוב אז אתמול היתה השאיבה , בפעם הראשונה , לא מרגישים כלום כי הכל נעשה בהרדמה , ההתאוששות קצת לא נעימה , גם עכשיו יום אחרי אני מרגישה לחצים כאלו וקצת קשה לי ללכת , אין דימום או משהו כזה .. מישהי עברה את זה ? חיבת לשתף אתכם הרופא שלי התקשר היום ואמר שרק ביצית אחת הצליחה להפרות .... . אתמול כשיצאתי לחדר התאוששות נאמר לי כי נשאבו 18 ביציות , היום שהוא דיבר איתי הוא אמר שרק 5 היו מספיק בשלות .. למה ? איפה כול ה13 נעלמו , וכיצד מתוך ה5 רק 1 הופרתה ... מה נראה לי הזרע היה ממש חלש .. פליז תעזרו לי עם כול השאלות שלי אני מתחננתת , יום א אני צריכה לחזור להחזרה ואני עצובהה ממש ואין לי את מי לשאול .
    תשפכו עלי קצת אור בקשההההההההההההההההההה, ואני לא רוצה להיות עם אנרגיות כאלו הבטחתי לעצמי שאני אהיה עם ראש מורם
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אז קודם כול כמו שאמרת ראש מורם ותקווה גדולה שתהיה לך
    אני עברתי את זה השד לא נורא כל כך,
    שאבו לך 18 ביציות זה בסדר אבל זה לא אומר שכולם יופרו מספיק ביצית אחת טובה שתעשה את העבודה לגבי הזרע את צריכה לדעת לפי בדיקות אם הוא חלש (אם את כמובן אם בן זוג )
    לגבי דימום יש בנות שיש להן ויש לא.

מה שחשוב שביום א תחזרי להחזרה ותהי הכי משוחררת ותחשבי חיובי ולא להיות עצובה בכלל ויהיה בסדר.

בהצלחה יקירתי

אירית
  • טל יקרה,
    מאחלת לך הצלחה גדולה מחר...
    ראיתי שדר' ישי ענה לך ואני מקווה שאת מרגישה יודעת יותר עכשיו.

שולחת לך חיבוקים חמים ומחזקים למחר.
  • כבר ענו לך אז מה שנשאר לי לעשות זה רק לאחל לך המון בהצלחה החודש!!!!!!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
  • היי בנות תדה לכולן על התגובות
    אשמח לשמוע טיפים מה מותר ומה אסור אחרי ההחזרה
    מה לשתות ? מה מותר לעשות ומה לא לעשות ?
    תודה
    טל
  • טל יקרה.. הבנתי שענו לך... מה שחשוב הוא ביצית אחת טובה שתופרה לתינוק משגע!

לא עברתי החזרות אבל אני יודעת שצריך לשתות מים כי זה מניע את הרחם, אז תנסי להקפיד על שתיה ומנוחה בלי מאמץ גדול מדי.

בהצלחה! ישועת ה' כהרף עין.. ישועת ה' קרובה לבוא! והיא תבוא!
  • היי טל
    קבלי חיבוק מותק, אני יודעת שעוברת עליך תקופה לא קלה, ויש מספר סיבות למצב בו נשאבות 18 ביציות ויש רק הפריה אחת,.
    1. הכמות באה על חשבון האיכות, בטבע כל חודש יש רק ביצית מובילה אחת, וכל ניסיון לגרות את השחלות יכול ליצור מצב בו יהיו הרבה ביציות באיכות לא טובה, זה לא מעיד על איכות הביציות שלך באופן כללי אלא על כך שהטיפול "עבד" יותר מדי טוב.
    2. לעיתים יש קושי לזרע לחדור את קליפת הביצית, במעבדה ניתן לסייע לו באמצעות לייזר שסודק את הקליפה ומסייע לו.
    3. יתכן שמדובר בבעית זרע שגם אותה ניתן לפתור.
    אני בטוחה שאם תשאלי את היחידה המטפלת הם יידעו לומר לך איפה הייתה הבעיה וממנה ללמוד להבא.
    אבל כמו שאת יודעת את צריכה רק אחת מושלמת ואת זה כבר יש לך.
    בהצלחה יקירתי
  • בס"ד

טלי היקרה,אני רוצה לומר שיש לך בדיוק את הכמיות שלי:
    שאבו לי 18 ביציות ,התלהבתי,והצליחו להפרות אחת,ובכל השאר עשו סוג של ניסובהצלחהי לראות למה לא הצלחתי להקלט טבעי,ולמעשה ניסוי זה מנסה להפרות ,עד שמצליחים,והצליחו אחת להפרות כמו שלי,כי אם לא היו מנסים לא היו מצליחים גם את האחת ,ככה זה נהוג,
    והסוף הטוב,שהחזירו לי 2 עוברים,אחד ניקלט,ובהתחלה די התאכזבתי כי רציתי תאומים,אך לא הפסקתי להיות חיובית והתפללתי ל תאומים,והנה,אחרי שבועים לדופק,מצאו כי העובר התפצל ל2,ונהיה תאומות זהות ,
    נישמע לא מצואיתי ,אך התפילות עזרו לי ,
    והנה אני ברוך השם ,בלי עין רעה,אחרי לידה,,
    אומנם הריון לא קל,עם אשפוז,אך תודה לאל,הכל מאחורי,
    מאחלת לך בהצלחה,וזכרי מספיק ביצית וזרע אחד,כדי להקים משפחה גדולה אפילו ,,
    קראי:שירת הבריאה 40 יום,ובקשי מהלב שזה יצליח,המון עשו זאת במקביל להפריה וזה עבד,
    ושתי 2 ליטר מים,אני הרמתי את הרגלים 4 ימים אחרי ההחזרה ממש,עם כרית ,לא זזיתי מהמיטה,,ככה הרגשתי נכון לעשות ,ומנוחה,לא מחייב ,אך מה היה לי להפסיד

יפעת
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי yafit252

בס"ד

טלי היקרה,אני רוצה לומר שיש לך בדיוק את הכמיות שלי:
    שאבו לי 18 ביציות ,התלהבתי,והצליחו להפרות אחת,ובכל השאר עשו סוג של ניסוי וטעיה י לראות למה לא מצליחים להקלט טבעי,ולמעשה ניסוי זה מנסה להפרות ,עד שמצליחים,והצליחו אחת להפרות כמו שלך קרה ,כי אם לא היו מנסים לא היו מצליחים גם את האחת ,ככה זה נהוג,וזה בסדר,לי הסבירו שהיה לי ביצית חזקה וזרע חלש,ונאלצו,לבצע הזרקת זרע ביצית,רק כך זה הצליח,והתבאסתי שלא היו קפואים,אך לא התיאשתי וחשבתי חיובי
    והסוף הטוב,שהחזירו לי 2 עוברים,אחד ניקלט,ובהתחלה די התאכזבתי כי רציתי תאומים,אך לא הפסקתי להיות חיובית והתפללתי ל תאומים,והנה,אחרי שבועים לדופק,מצאו כי העובר התפצל ל2,ונהיה תאומות זהות ,
    נישמע לא מצואיתי ,אך התפילות עזרו לי ,
    והנה אני ברוך השם ,בלי עין רעה,אחרי לידה,,
    אומנם הריון לא קל,עם אשפוז,אך תודה לאל,הכל מאחורי,
    מאחלת לך בהצלחה,וזכרי מספיק ביצית וזרע אחד,כדי להקים משפחה גדולה אפילו ,,
    קראי:שירת הבריאה 40 יום,ובקשי מהלב שזה יצליח,המון עשו זאת במקביל להפריה וזה עבד,
    ושתי 2 ליטר מים,אני הרמתי את הרגלים 4 ימים אחרי ההחזרה ממש,עם כרית ,לא זזיתי מהמיטה,,ככה הרגשתי נכון לעשות ,ומנוחה,לא מחייב ,אך מה היה לי להפסיד

יפעת הסיפור המלא בנושאים כללים,כולל הלידה שלי,אם תירצי אשלח לך קישור

יפעת
  • בנות יקרות , תודה על כול התגובות החמות
    עכשיו נותר לי רק להתפללללללל לבדיקה הגורלית
    אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה