בנות,אני צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מוזמנים למסיבה מאוד חשובה,שגם נשיא של הבית חולים של בעלי יהיה נוכח.המסיבה בבית שלו במנהטן.אמרו לו להביא 2 מאכלים,כלומר משהו לאכול ומשהו לקינוח.יהיו פחות או יותר 20 איש.אין לי מושג מה להכין!!!!
    אולי יש לכן משהו טעים טעים להציע לי?אם המתכון מופיע באיזשהו אתר,ויש לו גם וידאו-יעזור לי מאוד!!!
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • יש לך כיוון מה את רוצה להכין?
    זה אמור להיות אוכל של ארוחה או חטיף ...?
  • לקינוח-כדורי שוקולד או פחזניות
    לאכול- פשטידה...לא משנה איזו זה תמיד יוצא מוצלח

• מה לא יכלו להזמין קייטרינג? בטוח יושבים טוב

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • היי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה,הם נקראים מנג'טים(נראה לי)
    אורלי-מי שמארגן הוא לא מיליונר,הוא שנה חמישית של התמחות,כמו בעלי.המוזמנים שלשם הם גם אנשים חשובים.לא יודעת מה קדול הדירה שלו,אבל הרעיון(דיי מפגר אם תשאלי אותי) הוא שכל אחד אומר מה הוא רוצה להב,ככה כול אחד מביא מאכל,ויוצאת ארוחה.הם גם משחקים את המשחק כמו של פורים,אבל בשביל קריסמס(לא יודעת למה אנחנו חייבים ללכת אם אנחנו לא חוגגים אותו).קונים מתנה עד 10 דולר,ועושים הגרלה במקום,מי שמוציא פתק עם שם-נותן לאותו הבנאדם את המתנה שהוא קנה.אולי לאוולין יהיה מעניין לראות את העץ

עכשיו,לגבי הקינוח,חשבתי להכין את הכדורים האלו,אבל אין לי ממש כוח להשקיע ב40 יחידות!!!!אולי משהו גדול שאפשר לחתוך?
    כבר חשבתי להכין סברינות של קרין גורן,אבל אז אני חייבת להכין 30 יחידות,ועוד לסחוב את זה לשם,וזה צריך להיות עם קצפת,אז לא נראה לי שיתאים כל כך...

• בראוניז גבינה של קרין גורן אף פעם לא מאכזב
    אפשר לחתוך לחתיכות קטנות ולשים בנייר יפה
    ויוצא תבנית גדולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה