עולמי חרב עליי הבוקר..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא חושבת שאני זוכרת את עצמי ככה כמו היום בבוקר .קיבלתי . ואני לא יודעת מתי הנהר שבעניים שלי יפסיק לזרום חיכתי שנה .חודש אחרי חודש של אכזבה עשיתי כמעט הכל מהרבה בחינות..אני מאמינה באלוקים שיתן לי רק השאלה מתי... אין כמעט שראיתי שחור שקמתי. בעלי ניסה להרגיע אותי ללא הצלחה כמעט. אני על סף ייאוש . מה לעשות עכשיו? למי לפנות.. סוריי בנות ההיתי כלכך אופטימית והכל התפוצץ לי בפני שוב.

יסמין
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כול תתעודדי את עדין צעירה ואין לך מה להתייאש
    תמיד תהיי עם ראש מורם ותקווי לטוב אני מבינה ללבך אבל זה לא אומר שאת צריכה לבכות ולהיות ביסורים יש לך בעל מעודד וכך צריך תהיי חזקה
    (כך אני אומרת לעצמי) ותאמיני לי זה יגיע בקרוב מאוד.
    קבלי חיבור ממני
    אירית
  • וואי מותק עצוב לי לשמוע,אני מבינה אותך אני גם שנה של ניסיונות וכול חודש אותו הדבר.
    פניתי לרופא עשיתי בדיקות וגם בעלי, והחודש אני צריכה לעבור הזרעה אני חושבת גם את צריכה לפנות לרופא להתייעץ איתו.
    מחזיקה לך
    תהיה אופטימית תהיה רגועה, תחשבי לטובה, כי בסופו של דבר נהיה אמהות זה בטוח
  • תהייייייייייייי חזקה , כשתחזיקי את הילד שלך בידים את תחייכי בלי סוף .. וזה יגיע הרי בורא עולם לא ישאיר אף אחת מאיתנו ללא הדבר לו אנו כול כך מייחלות נכון יקירתי .. אז למרות שהכול כאן כול כך וירטואלי אני שולחת חיבוק ממש ממש ממש ממש גדול , חיבוק של תמיכה , חיבוק של אהבה והכי חשוב חיבוק של חברה שאיתך ביחד באותה סירה .

טל
  • יסמין מתוקה.. אני מבינה אותך לחלוטין.. כן יש כאב בעניין, אבל בכל מחזור שמגיע יש התחלה חדשה של הריון פוטנציאלי...

אני לא יודעת אם זה ינחם אותך יש אומר צרת רבים נחמה לטיפשים או חצי נחמה.. אבל אני מחכה כבר קרוב לשנתים וחצי וכל חודש שמגיע בהחלט מוטט את עולמי עד שהחלטי שאסור לזה לקרות.. צריך להודות לריבונו של עולם על כל הטוב שהוא נותן לנו (ואם טיפונת תסתכלי תראי שהחיים שלך מלאים בטוב אין סופי)... אין ספק, התינוק שלך יגיע... בזמן שלו ובעיתוי הנכון ביותר!

שולחת לך חיבוק חם!
  • תודה לכן בנות...אתן מדהימות כשאני קוראת את מה שכתבתן זה גורם לי לדמעות לא של עצב של תקווה אני יודעת שהיום לו אני מייחלת יגיע ואני מאמינה בבורא עולם שידאג לי ... פשוט נשברתי וכשכתבתי על ליבי פירקתי מטען.. קשה לי לדבר על נושא ההריון עם חברותיי .. מעדיפה שלא כשאני מפתחת שיחה דמעות מציפות את עייני וזה עושה את התהליך קשה יותר. כשאני כותבת כאן בפורום ההרגשה אחרת טובה ותומכת כי כולנו חוות את התהליך..אז שוב אני מודה לכן... אני מאחלת מכל שבוע טוב לכולן ושנראה בשורות טובות השבוע מהבנות בפורום...תודה לכן ושבוע טוב

יסמין
  • מקסימה, זה יגיע! את עוד תראי ואת תהיי מאושרת
    אבל כמו כל דבר בחיים- כל דבר בעיתו
  • סוף זה תמיד התחלה חדשה...
    תורידי קצת לחץ זה רק יכול להועיל.
    מקווה שחודש הבא יהי החודש של כולנו...
    תחשוב טוב יהיה טוב!
  • יסמין יקירה
    קודם כל קבלי חיבוק חם וגדול
  • תודה לכן בנות... ב"ה שיהיו בשרות טובות שבוע טוב לכולכן....

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה