בדיקות ביוץ\שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני בפעם הראשונה קניתי בדיקות ביוץ, ואני קצת לחוצה, המחזור שלי היה ב 7\12 ,זה היה מחור ראשון אחרי הפלה טבעית, ואני עושה בדיקות ביוץ ותמיד התשובה שלילית, המחזור שלי הוא בין 28-30 ימים, לפי החישוב הימים האלו הם ימים פוריים, וישנם הפרשות , אז מתי אני אוכל לראות תשובה חיובית? :(
    והאם ישנם בדיקות יותר אמינות?

תודה מראש ובשורות טובות לכולכן!
    האמא הכי מאושרת בעולם!!!
    ליזה.

2 תגובות
עמוד 1
  • הבדיקה הכי אמינה היא מעקב זקיקים בשילוש של בדיקות דם, אם את עושה בדיקת ביוץ על בסיס יומיומי די בטוח שתזהי את הביוץ, את אמורה להתחיל עשרה ימים אחרי קבלת המחזור...
  • היי גם אני השתמשתי בדיקת ביוץ אבל לי זה לא עזר\ זה היה מראה שאני בביוץו אני באותם הימים לא הייתי בביוץ\ הכי בטוח תעשי מעקב זקיקים.
    בהצלחה
    [
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה