שאאלת אוכל חשובה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כיוון שבובי אוכל כרגע מבקבוק את החלב שלי אני ממש לא יודעת כמה לתת לו . את ליאן הנקתי מלא.. ואין לי מושג בכמויות בגיל הזה...הוא יצא מהפגיה ביום חמישי במשקל 2010 ואכל 40.. היום הוא שוקל 2140 והוא כמעט בין חודש כמה לתת לו....

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
8 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאני לא זוכרת
  • אולי תנסי להניק אותו
  • תני לו 60 ותראי מה קורה. אם לא יגמור אז את יודעת כמה אוכל. אם יגמור תוסיפי...

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • הנוסחא לכמה צריך לאכול משקל הגוף בקילו *150 מ"ל ליום (כלומר 2*150=300 מ"ל ביום לחלק ל8 ארוחות יוצא בערך 40 מ"ל לארוחה)

בכל מקרה אני הייתי נותנת לאכול ככה שתמיד ישאר עוד איזה 10 מ"ל (נניח תני 100 ותראי כמה נשאר וככה תדעי כמה לתת בארוחה הבאה)
    יעל, אמא של יונתן
  • אכן כך אם הוא מסיים בקבוק 40 אז תעלי ל50 וכך הלאה.....

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• תודה בנות...הלוואי אני מנסה להניק בגלל שהוא קטן קשה לו אז כל ארוחה אני מנסה לפעמים מצליחלו ולפעמים לא אז אני שואבת ונותנת לו...מה אני יעשה...

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
  • לדעתי תמשיכי להציע לו ציצי גם אם לא הולך לו. ובמקביל תזמיני יועצת הנקה.
    וכמובן א"א להרעיב אז השלמה מבקבוק זה בסדר גמור
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני גם ממליצה לך להזמין יועצת הנקה
    יש כריות הנקה מיוחדות כאלה שאפשר לשתשמש בהם שיעזרו להנקה טובה ונכונה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה