היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות... יש לי שאלה מאחר וקיבלתי בסוף החלטתי לקבוע לרופא נשים.. אבל חודש שעבר קבעתי לרופא נשים זה היה כנראה בסוף היום שלו . עד שאזרתי אומץ ללכת אחרי כמעט שנה שאני מנסה להכנס להריון ולא בעזרת שום רופא.. והפעם היחידה בחיים שלי שהלכתי לרופא נשים זה היה לפני 4 שנים וזהו. בקיצור לשאלתי נכנסתי והוא שאל מה קורה אמרתי לו שאני מנסה להכנס כמעט שנה והמחזור שלי לא הכי סדיר. והוא ישר קטע אותי ואמר לי לפנות לרופא פוריות. זה הגיוני??????? לא שאל שאלות.. לא בדק כלום קטל אותי הוריד את חולצת הרופאים שלו והלך שאלתי עם זה נורמלי והגיוני שהוא לא שאל כלום???? ואם אני באמת צריכה לקבוע לרופא פוריות ואין טעם שאני יקבע שוב לרופא נשים?? תודה
יסמין
4 תגובות
עמוד 1
יסמין יקירה אל תעלבי ממנו, זו בדרך כלל השיטה, אחרי שנה של נסיונות מפנים לרופא פוריות, יש רופאי נשים שמעדיפים לבצע את כל הבדיקות המקדמיות ורק אח"כ לשלוח לרופא פוריות, אבל את ממילא תגיעי לרופא פוריות עדיף להקדים מאשר לאחר...
מאחלת לך בהצלחה!
תודה לך ... אז מחר אני יקבע לרופא פוריות.... עזרת לי מאוד
יסמין
רופא פוריות? תלוי בת כמה את.
אם את מעל 30 אז כן. לפי דעתי מחזור אפשר לסדר ע"י כדורים מתאימים.
ו..סורי - הרופאים של קופת חולים לרוב הם מאד מזלזלים.
לכן אני העדפתי ללכת לפרטי. ה' יעזור ותכנסי להריון בקלות.
ב - Melly
אין קשר לגיל בכלל , אם מעל שנה זוג מנסה ללא הצלחה מפנים אותם לרופא פוריות