איך להגדיל את יצור החלב - עזרה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על ההתחלה לא הסתדרתי עם ההנקה

23 תגובות
עמוד 1
  • אל תבהלי זה לפעמים ככה בחודש הראשון
    את יכולה לשתות בירה שחורה שקדים לא קלויים אגוזים חשוב שתקפידי על שתיה מרובה של מים ותזונה נכונה
    אם את רוצה את יכולה לפנות ליועצת הנקה היא יכולה להתאים לך תזונה או אפילו להמליץ לך על טיפות שמגבירות ומזינות את החלב הן טבעיות
    שיהיה בהצלחה וכל הכבוד לך

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • לפי דעתי סלט ירקות גדול מאד מגביר את תפוקת החלב.

תה שומר.

תמרים.

שתי'ה מרובה. כולם חושבים שהחלב נוצר מאכילה - אבל לא.

לשתות והרבה..

ב - Melly
  • סליחה אביביתוש..
    []
    ]
  • סאנשיין זה בסדר....
    את גם צריכה לשמור על עצמך ז"א לא להתעצבן והכי חשוב זה לנוח הרבה

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • מאמי- תתקשרי אלי... אני אתן לך את הטלפון במייל- אני מחכה לך
    [email protected]

שירן

• ככל שיש יותר ביקוש יש יותר היצע!

לגבי החלב- אם תאכלי בריא הוא יהיה עשיר.
    מה שסנשיין כתבה אלו בדיוק המילים שבאתי לכתוב.......

אם תרצי להתיעץ hu,r
    המייל שלי: [email protected]
    אוהבת בשמת
  • אני הנקתי את שני הילדים שלי 10 חודשים.
    מה שעזר לי זה כל יום בקבוק 1 של חצי ליטר של בירה שחורה.

ולא... זה לא עושה גזים.

למזלי אף אחד משני הילדים לא סבל מגזים...
  • ממי .. באמת תנסי תה חלש...עם חלב...
    אומרים עושה פלאים...
    הנה איך אומרים כל אחד וצרותיו..
    אני לא מספיקה לשאוב כבר יש לי גודש:(
    טוב גם ככה אני עם DD כל חיי
    אבל אם לא יעזור לך תה חם עם חלב...
    תני את הטיפות של רפאל - רב חלב אומרים מעולה..
  • היי
    תנסי את "חלב רב" הנמכר בבתי מרקחת טבעיים.
    זה על בסיס חילבה שמגביר באופן טבעי את ייצור החלב אצל האם
  • על מנת שהיא תתפוס את הפיטמה כמו שצריך, תגרי את איזור הפה עם הפיטמה: בין השפה העליונה לבין האף, כך היא תפתח פה גדול.
    תשתדלי להניק יותר, לשאוב פחות. יש נשים שהשאיבה מפחיתה את יצור החלב.
    כמו שאמרה עירית- חצי ליטר בירה שחורה ביום, עושה את העבודה (את לא חייבת לשתות בפעם אחת, תפרסי את זה למשך היום).
    תפחיתי מוצרי חלב, כי זה עושה גזים לתינוקות.
    לשתות ולנוח!!! ממש חשוב לנוח כמה שיותר!!! עייפות ולחץ שלך, מפחית את יצור החלב!
    כמות השתיה שלך= כמות החלב שיהיה לך.
    סוג התזונה שלך= סוג החלב שיצא ממך. כמה שתעשירי את התזונה שלך, כך החלב יהיה יותר עשיר.
    שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה על כל התגובות, אני אנסה את כל מה שכתבתן, כולל את הטיפות באמת.
    תה ירוק עם חלב אני שותה כל היום..
    לחזור להנקה עכשיו עוד פעם אין מצב, אני סבלתי והייתי לחוצה ועצבנית וגם המתוקה שלי סבלה

• בס"ד

היי

גם לי היתה בעיה עם ההנקה עם אביגיל... וגם של פצעים. קודם כל- תדאגי לפטמות שלך- את יכולה לשים משחה של רפאל או purlan (מוכרים בשילב), וגם בנוסף קרם גוף ו/או וזלין כי זה עוזר. הפעצים נגרמים כתוצאה מעור יבש + ההנקה. אביגיל גם לא תפסה טוב את הפטמה ולצערי לא הצלחתי כלל להניק אבל שאבתי חלב במשך חצי שנה.
    ויתרתי על ההנקה סופית, אחרי חודשיים של נסיונות כושלים. זה עניין שלך מה שאת תחליטי לעשות אבל באמת חשוב שתתיכן תהיינה רגועות (ושבעות).
    בכל מקרה, לגבי כמות החלב- מאוד עוזר לפני השאיבה (או ההנקה) לשים מגבת שהרטבת קלות במים חמים על החזה. זה משחרר את החלב. ואת יכולה לקחת גם כדורי חילבה במקום חלב רב (לי החלב רב לא עזר בכלל). אמרה לי יועצת הנקה גם לגבי לאכול גריסים (בכל צורה שאת בוחרת) ושקדים לא קלויים מאוד מומלצים וכמובן, לשתות הרבה. מנטה, נענע וגם מרווה מאוד מייבשים את החלב אז כדאי להימנע.

בהצלחה רבה

פיצפיצון יפה שלי...
  • אני אישית לא שאבתי, אבל יכולה להגיד לך כמו שאמרו כאן כמה בנות - כמה שתניקי יותר - ככה יהיה יותר חלב וזה בדוק! אל תתייאשי, ואל תוותרי
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/OREo-10o]

Facebook http://www.facebook.com/Yahezkel.Olga?ref=search&sid=1257292667.4189153406..1

• חשבתי שהפיטמות שלך נרפאו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טוב ,לדעתי את צריכה יועצת הנקה דחוף ,כי עדיין אפשר להחזיר אותה להנקה וכמובן ללמד אותה לינוק נכון שזה לא יעשה לך פצעים!
    ועכשיו תמרחי משחה על הפיטמה ודווקא כן תאווררי אותם כמה שיותר ,זה עוזר לריפוי.חוץ מזה מאוד חשוב לשאוב כמה שיותר פעמים ביום ,וגם כשכבר נדמה לך שלא יוצא כלום לשאוב עוד קצת כדי לאותת לגוף שלך לייצר עוד ...
    בגדול הדבר היחדי שהוכח כמגביר חלב (במקביל לשאיבה כמובן ,כי ללא שאיבה שום דבר לא יגביר לך את החלב )זה חילבה יש כדורי חילבה בכל סופר קני לך ותתחילי לקחת 3 פעמים ביום 3 כדורים כל פעם לפני הארוחה ! ולשאוב כמה שיותר וכמובן להשתמש בבקבוק ליונקים שזה בקבוק אוונט עם זרימה הכי איטית וגם לתת את הבקבוק כמעט במקביל לריצפה עם פיטמה חצי מלאה כדי שהיא תתאמץ להוציא את החלב !
    בקיצר תכתבי בבקשה מאיזה איזור את ואלי נוכל להמליץ לך על יועצת טובה ...וכמובן אם בא לך יש לי אתר עם המון מידה http://breastfeeding.org.ua/how/index.html
    וגם פורום הנקה
    http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumMaavaron.aspx?ForumId=317
    אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות!
    מאיה.
  • סורי שזה בחסוי אבל..
    ראיתי לא מזמן תוכנית על הקטע עם השפה התחתונה והפצעים..
    השפה התחתונה אמורה לעטוף את הפיטמה ולא להיות מקופלת.. בעיקרון יש לנו 4-5 יציאות של חלב וברגע שהשפה התחתונה חוסמת את היציאות אז החורים נסתמים ואז יש 1-2 חורים.. הסתימה יוצרת גם מעט מאוד חלב וגם כאבים מטורפים בפיטמה..
    מה שמומלץ- לשאוב אחרי כל הנקה (שעה אחרי) ולתת את החלב השאוב בערב וככה להמשיך כל יום במשך שבוע-שבועיים..
    בירה שחורה עוזר מאוד, תמרים, אגוזי מלך, חלב עם קוקס בפנים, דייסת שיבולת שועל וחילבה??? מה זה? לא שמעתי אבל כנראה שגם זה עוזר..
  • אני יודעת שהשפה התחתונה צריכה להיות פתוחה החוצה ולא מקופלת, אבל התינוקת שלי סוגרת אותה על הפתמה וזהו. קראתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את השפה עם אצבע, אבל לא הצלחתי לעשות את זה, היא תופסת ממש חזק ואי אפשר להכניס שם אצבע, וכל זה כשהיא תלויה לי על הפטמה וכל תזוזה - כאבי תופת
  • הבנתי שאגוזים עושים את החלב לא רב יותר אלא איכותי יותר...
    טוב העיקר שלא מזיק...
  • היי חמודה,

וואי וואי החזרת אותי אחורה שנתיים+
  • היי בנות!
    הגוזל שלי בן חודש, ואני מניקה, סובלת מפטמות סדוקות, כאבים בהנקה, למרות שנפגשתי עם יועצת הנקה, ואחרי הנקה הוא עדיין רעב! אני כל הזמן חייבת להשלים לו עם תמ"ל....
    מישהי נתקלה בבעיה הזאת?

בנוסף- איך אפשרלהגדיל כמות חלב שאוב? בכל שאיבה יוצא לי ממש טיפה... רק בבוקר יוצאת כמות נורמלית.

• חחחחח, רואים שאת חדשה בעסק..

הקפצת הודעה מלפני שנתיים, את צריכה לפתוח הודעה חדשה כדיי לקבל תגובות..
    בתוך הפורום "תמיכה הדדית" יש מצד שמאל הודעה חדשה, שם תכתבי את כל מה שאת רוצה לשאול..

לגביי מה ששאלת, את יכולה קודם לשים משחת לנולין או רפאל להקלה על הכאבים והסדקים בפטמות.

לגביי ייצור מוגבר של חלב, את יכולה להתחיל לקחת כדורי חילבה ( זה כמו ויטמנים, יש בחנויות טבע ובפרמים) אגוזים ושקדים יכולים גם לעזור, לשתות הרבה מים, לאכול ארוחות מסודרות, בדרך כלל אחרי לידה שוכחים לדאוג לעצמנו לאכול.
    ולנסות לתת כמה שיותר הנקה, זה רק יעודד ייצור חלב .
    בגיל חודש לא מתחילים לחשב מתי התינוק אכל, או כמה אכל, מתי שהוא דורש תיתני לו הנקה. ( כל זה אם את רוצה להניק ולא לשלב תחליף חלב)
    לאט לאט הגוף שלך יידע לייצר יותר חלב.

בהצלחה!
    [/url
  • תודה רבה!
    גם על ההסבר וגם על התשובה המהירה!
  • לא קראתי את התגובות אבל קבלתי טיפ שהצעתי פה לא פעם
    מרתון הנקה/שאיבות

כל שעה בבוקר כל שעתיים בצהריים וכל שלוש כערב

את נותנת לגוף פקודה להכפיל את יצור החלב
    + כדורי חילבה 3 פעמים ביום, 3 כדורים

את עושה ככה יומיים שלושה ומתפוצצת מחלב מילה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה