בנות שאוהבות כלבים - בבקשה עזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב... אצלי הוא לא כך ותיכף תבינו
11 תגובות
עמוד 1
  • לי כבר יש כלב..שהורס לי את הבית אז נראה לי שאני אסתפק ב-1..
    הלוואי ותמצאי לו בית חם
  • עדי ?
  • הכל סביר חוץ מהבוקר הזה
  • אני כבר אגיד לך מראש - לא נראה לי שיש מישהו שיקח כלב כזה ועוד בגיל כזה......

לי יש לי כלבה מדהימה, וכן עשתה לנו פיפי לפעמים ומעצבנת לפעמים - אבל בחיים אני לא אחשוב למסור אותה. כשהיא טובה - אז אנחנו נהנים ממנה וכשנמאס זורקים? זה לא נעל......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני אשאל אבל אני לא בטוחה שמישהו ירצה כלב כל כך מבוגר... איזה סוג הוא?
    אגב גם אצלי הבעלול לא מת על הכלב בלשון המעטה אבל מטפל בו יותר ממני
  • אורטלי ממי ..
    אני מבינה את דברייך אבל כנראה לא ירדת לסוף דעתי....
  • ירדתי בהחלט לסוף דעתך.

אבל פשוט הכנתי אותך שלא תיפטרי ממנו כל כל מהר. אני יודעת שבגיל כזה אין כמעט סיכוי למצוא לו בית אחר, גם כי הוא מבוגר וגם כי בגדול קשה למצוא בית חם לכלבים וחתולים. את יודעת כמה מיילים כאלו אני מקבלת ביום? נקרע לי הלב
    המסנג'ר שלי: [email protected]

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אין לי ספק שקל זה לא יהיה...
    אבל אני חייבת לנסות ואני אשמח אם בכל זאת תשמעי על מישהו.....
    הוא באמת כלב מקסים והוא אוהבת ילדים פשוט הגענו לשלב שזה לא מתאים לשנינו גם לנו וגם לו.. פשוט לא טוב לו ואני רוצה בזה...
  • שיהיה בהצלחה
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה