היי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • Long time, no hear

רציתי להודות לכל אחת ואחת שמילאה בשבילי בזמנו את השאלונים המעיקים שלי לתזה. וגם שסתם תמכה והייתה שם בשבילי.
    קיבלתי בתזה את הציון - 95.
    אז תודה שוב.
    שאר עידכוניישן בהמשכיישן.
30 תגובות
עמוד 1
  • וואווווווווווו כל הכבוד יקירתי

• איזה כייף
  • כל הכבוד
  • את????????????? בפורום???????????
    ברוכה השבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גאה בך עד מאוד, ציינתי זאת כבר??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • גאונה
    תוספת מהממת למשפחה:

• יפה יפה ...כל הכבוד ...

ליאל נולדה ב- 28.9.06

[/]
  • טלטולה
  • כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!
    אוהבת המון!!!!!

שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
    יום נישואין
  • כל הכבוד לך ! ובאמת טוב שחזרת לשורותינו !
    ואני חייבת לך טלנובלה... במייל
  • היי שרוני באמת היית חסרה!!!!

[./]
  • שרוני
  • שרוני, כל הכבוד
  • איזה יופי, כל הכבוד !!!
  • שרוני - בכל מקרה בסופו של ערב תשבי לבד, בחושך. רק את והאח הגדול
  • טלטולה, או היום אחרי שמונה (אחרה"צ אני לוקחת את אורי לחוג ואח"כ יש מפגש של הכיתה של רם) או מחר מעשר בבוקר ואילך.
  • שרוני
    אני אתקשר אלייך היום אחרי שמונה, עדיף לי לא לדבר בבוקר מהעבודה (אזניים לכותל

• בשמחה רבה ....

• ברוכה השווה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• יפה מאוד שרק תצליחי תמיד
  • וואו!!! חתיכת ציון.
    ברוכה השבה

• סחתיין, הולם אותך 95

בהצלחה בהמשך
  • כל הכבוד לך]

]
  • איך היה לשבת לבד בחושך ובקור?

כתבת לזהר שאת תשמחי לשתף על התזה.
    איפה השיתוף?????

יום טוב

• כן אמרת שתשמחי לשתף ו...?

[./]
  • סחטיין עלייך!!!!!!!! כבוד כבוד
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • האמת, שקצת מסובך (בשבילי, לא בשבילכן) להסביר.. אין לי בעיה לשלוח למי שרוצה ומתעניינת, את העבודה במייל. אני חושבת שכך זה יוכל להיות הרבה יותר ברור...
    בעקרון, חקרתי את מושג הציפיות והשפעתן (של הציפיות) על הנכונות להגיע לטיפול נפשי בגישה התנהגותית קוגניטיבית (כי אני פסיכותרפיסטית התנהגותית קוגניטיבית בהכשרתי, ולא פסיכואנליטית, למשל) בהפרעות נפשיות מסוג דיכאון וחרדה.
    במילים פשוטות יותר, מה שזה אומר זה: איך מה שאדם מדמה לעצמו שיקרה בטיפול (הציפיות שלו) משפיע על הנכונות בכלל להגיע לטיפול, על הצלחת/כישלון הטיפול (באופן מדומה, פוטנציאלי, כי לא חקרתי את השלב שלאחר ההגעה הפיזית לטיפול), ועל הנכונות להשקיע בטיפול את המירב על מנת להגיע לתוצאות משביעות רצון.
    כזכור, חקרתי זאת בהקשר לשתי ההפרעות: חרדה ודיכאון.

כותרת המחקר שלי היא: "ציפיות להצלחה בטיפול התנהגותי קוגניטיבי בהפרעות חרדה ודיכאון."

ולסיום...: הציון באמת הפתיע אותי. לקח לי המון זמן לכתוב את התזה, נעזרתי המון במנחה שלי, וכמעט והתייאשתי מספר רב של פעמים. הנושא הוא חמקמק מאד, זה לא משהו שניתן לומר לגביו דברים וודאיים, וגם המסקנות שהגעתי אליהן הן לא חד משמעיות. המון פעמים כתבתי ומחקתי, כתבתי ומחקתי, כתבתי ומחקתי... עשיתי מיליון הגהות והתפללתי חזק מאד לאלוהי התזות בעולם.
    בסופו של דבר אני חושבת שהיה לי הרבה יותר מזל משכל. אבל תודה לאל על מה שיש.

• נשמע מרתק!

[./]
  • אני גאה בך!!!
    כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה