בעלות רכבים של 7 מקומות...כנסו בבקשה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה יש לכן?

איזו שנה?

איך העלויות מבחינת ביטוח טיפולים...(לא צריך מספרים רק שביעות רצון)?

ממליצה / לא ממליצה ?
    תודה לעונות
13 תגובות
עמוד 1
  • ניסן קאשקאי +2 , 2009 . 2000 סמ"ק
    עולה 180 אלף ש"ח.
    עדיין לא היה במוסך . קודם נכנס כל 30 אלף ק"ם
    בטיחות 5 כוכבים קיבל.
    ביטוח מכיף בסביבות 4000 ש"ח , חייבים אתורן או פואינטר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טויטה לנד קרוזר שנת 2004 180,000 ש"ח נראה לי....
    אני צריכה להכניס השבוע לטיפול אז אני אספר לך...
    אבל בגדול מאוד מרוצה
  • מיכלי
    את מתכננת משהו שבגללו את צריכה רכב עם 7 מקומות????
  • לא מיטלי לא מתכננת אפילו כאשליה
  • גם ברכב ישן יש ירידת ערך , אבל יש דמגמים שיורדים יותר ויש שיורדים פחות .
    בארץ רכבים יפניים שומרים על השוק הכי טוב , אחרי זה אירופה וארה"ב (רכבי יוקרה ), רכב מאירופה עמיים ןאז אכב קוריאני . אם דגם קיים בחברות ליסינג אז בכלל ירידה יחסית גדולה יותר .
    לי היום גם רכבי יד שניה וגם חדשים , בסופו של דבר רכב חדש "עולה" לי פחות כי אין לי עלות אחזקה וכאבי ראש מרכב יד שניה . גם ירידת ערך בדגמים המבוקשים היא סבירה ביותר .
  • היי מאמי..... מה שלומך ומה שלום הבלונדינים המיוחדים שלך
  • לאחותי יש קאיה קרנבל והיא מאוד מרוצה
  • אלינה ממי אני מכירה את השוק של רכב חדש..כל שנה קנינו רכב חדש מהסלון ולא ליסינג. קנינו בסלון ואחרי שנה החלפנו לחדשה מהסלון וכו'.. כך שאני מכירה את ירידת הערך.בגלל שנמאס לי לאבד ערך והרי רכב שנתון חדש מאבד כ 10% מערכו כבר כשקיבלת מפתח ... מה שלדעתי בזבוז כסף ונמאס לנו מזה לאבד מעל 60 אלף בשנה לעומת רכב בשנתון 2005-2007 כבר איבד את רוב הערך ועכשיו ערכו נמדד בביקוש השוק הרחב מה שיכול להשאיר אותו גבוה יחסית לשנת הייצור להיצע ביקוש מצב הרכב וכו'. כיום האוטו שלי שווה 42 סכ"ה אבל רכבים אחרים באותו שנתון ערכם נמדד ב 25-35 מה שבעיניי מאוד חשוב. שרכב ישמור ערך ואני לא זו שאיבדה את הערך הראשוני.
    לאחר מחקר "קטן" ברשת מצאתי שפג'ו 307SW עונה על רוב הצרכים
    ואולי עוד 1 או שתיים..נראה..
    תודה בכל אופן לכולן
  • מניסיון שלי אוכל להמליץ גם על אלטרנטיבה של רכב מליסינג. לעיתים ניתן להשיג רכבים משפחתיים גדולים במחיר שנחשב עדיין למחיר שפוי מבלי להוריד את המכנסיים.
  • טוב אז לנו יש שברולט אפלנדר
    שנת 2005
    מנוע 3200 נראה לי
    אוטו ענק מרווח מאוד צריך לשים לב לדגם אנחנו בחרנו בדגם המורחב מה שאומר שהתא מטען שלנו מאחורה גדול יותר ויש הבדל משמעותי לעומת הדגם הקצר שאם את שמה בו עגלה אז זהו אין מקום לכלום נכון שיש שם מלאאאאאאאאאאאא מקום באוטו אבל צריך גם תא מטען גדול
    מחיר אין לי מושג אצלנו בקנדה זה עלה לנו 15,000 דולר קנדי מה שאומר בערך 55,000 ש,ח מדהים ההבדלים נכון???
  • מירית בארץ עם מחירי דלקים מאוד קשה להחזיק רכב אמריקאי ששותה דלק ביחס לרכבים אחרים . בצפון אמריקה דלק עולה שליש ממחירו בארץ וגם לאחותי שגרה בארה"ב יש וואן ואין עם זה בעיה בארץ זה לא זול . אבל מבחינת הנחות ובטיחות - דגמים אמריקאים הכי הכי טובים . במיחר של 60-65 אלף ש"ח ניתן למצןא רכב שנת 2001-2002 . רק לזכור שרכב שבע מקומות עדיף לקנות מליסינג, חברה ולא מחברי שלובשים חליפות שחורות וכבע

• לנו יש איסוזו טרופר, לא זוכרת מודל ולא יודעת לגבי ביטוחים (הכל בעלי עושה)
    אבל רכב שטח מעולה, יחסית הבנתי שעכשיו המחיר שלו ממש ירד
    יש לנו אותו למעלה משנתיים והוא מעולה, סוס עבודה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בעלי קנה לי :::::
    מזדה 3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה