עידכון לגבי בדיקת פיפי.. חחחח..... איזה ילדה יש לי - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי שזוכרת, אתמול פתחתי שרשור שאני צריכה לקחת מלינוי דגימה של פיפי, לאסוף עם השקית המעצבנת. הייתי מאוד לחוצה.... קיבלתי כל מיני רעיונות, התייעצתי, אחות של קופת חולים המליצה לי להצמיד לה שקית בלילה כשהיא ישנה.
או.קי. אז ככה:
אתמול בלילה כאשר לינוי נרדמה, אני ובעלי ניגשנו למשימה הלא פשוטה, להדביק שקית לאיסוף שתן על הפיפי של לינוי. בעלי לקח איתו פנס קטן
15 תגובות
עמוד 1
בואנה הילדה שלך ממש חגורת צניעות מהלכת לפחות הצלחתם
מבצע פיפי הושלם
וואי אל תזכירי לי את השקית המחורבנת הזאת!!!!! מי שהמציא ואתה בטוח אין לו בנות
באמת, מי המציא את הדבר הזה?
היי נטלי מזל שלא הדבקתם לה את השקית מהלילה אני ממש לא יודעת איך האחות ייעצה לך את זה. לליאן יש היסטוריה רבה של דלקת בשתן, וברגע שהשקית נשארת דבוקה לעור יותר מחצי שעה מתחילים להיות חיידקים שמזהמים את השתן.. קרה לי כמה פעמים שעשינו בדיקה ויצא תשובה חיובית שיש חיידק ואחרי שחזרנו שוב על הבדיקה התשובה היתה שלילית.. בכל אופן זה סיוט השקיות ומקווה שלא תצטרכו לעבור את זה שוב ]
]
הילדה צודקת האיזור הזה שלה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
וואי איזה מצחיק!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
השקית הזו, זה אחד הדברים הכי פחות פרקטיים שאני מכירה. אישית, מעולם לא הצלחתי לאסוף שתן בעזרתה. בכל המקרים שבהם נזקקנו (עם מיכל) לאיסוף שתן, זה הסתיים בבכי גדול ובקטטר. שיואווו... שרק תרגיש טוב הקטנה. ממליצה לתת לה לשתות קצת מיץ חמוציות. אפשר להמתיק מעט בסוכר ענבים, וזה עוזר לקטנות כמו שזה עוזר לגדולות. כמובן, בלי קשר לאנטיביוטיקה שתצטרכו, אם מדובר בדלקת.