היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד לפני 4 ימים לא חשבתי שיש צורך בבדיקת הריון ביתית, לפחות לא הפעם במקרה שלי היתה לי מין ידיעה, אפילו לא בגדר תחושה אלא ממש ידיעה שהחודש הוא לא החודש שלנו... בכל אופן לפני 4 ימים חשבתי לעצמי ואמרתי , שאולי בעצם יש סיכוי, הלא תמיד יש סיכוי ואולי אני כן בהריון... אז הבטחתי לעצמי שביום חמישי שאז כבר יהיה ממש איחור אני אעשה בדיקה---אבל לא התאפקתי ועשיתי עכשיו ותנחשו מה????????????????????...????????????????????????????????.......???????????????????????????????????????????.?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
רשום על הבדיקה בדיקה פגומה,,,,,,,חחחחחחחחחח אחרי שלקח לי זמן והתלבטות אם בכלל לעשות ותמיד אמרתי שלראות בדיקה מבשרת שלילי זה יותר כואב מהמחזור ואז עכשיו קבלתי את התשובה הלחלוטין לא צפויה הזו-----צחקתי כי מה כבר יש לי לעשות כנראה שאצטרך להמתין עוד 48 שעות לחמישי בבוקר,,,,,או ש
3 תגובות
עמוד 1
אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ושהפעם זה יחזיק הכי הכי מעמד
מותק, את לא מאמינה עד כמה אני מקווה ומחכה לבשורות טובות ממך!!!!!!!! זה פשוט חוק מרפי מה שקרה לך עם הבדיקה! אבל אני מאמינה שהכל לטובה, עדיף באמת לעשות בדיקה ביום חמשי כשתהיהי באיחור ממש וכך תוכלי לראות 2 פסים יפים מאוד!!!!!!!!!!!! מחכה כבר ליום חמשי
הצחקת אותי. בהחלט מבאס.. אבל נותן עוד כמה ימים לפנטז... ואולי אפילו לקבל הפתעה נעימה.