בקשה ושאלה מכולן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות הרבה זמן לא הייתי כאן מסיבות טכניות:-)בטוח הפסדתי לידות והריוהות ומקווה שרק דברים טובים.אז המון מזל טוב והחלמה מהירה למי שזקוקובכללם לליאת שעברה ניתוח {זה עידכון מאחותי..}2 שאלות דבר ראשון למישהי יש אולי את הגיליון של להיות משפחה של חודש נובמבר?נויה מופיעה שם...ודבר נוסף אשמח אם למישהי באיזור ירושלים או אפילו באזור של אחותי-יש כיסא אוכל לתינוק מיותר.
    המון תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי
  • הדר

• היי הדרי
  • את מתכוונת לגיליון הזה?-

http://www.ifeel.co.il/page/14723

אין לי, תנסי לפנות אליהם ב"כתבו לנו" אולי יוכלו לשלוח לך
  • כפרה מקסימום קונים אותו בסטימצקי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה בנות מקסימותמיטלוש-אני בהחלט מבינה אותך אני שלחתי הודעות רק שתדעי שאני חושבת עליך...שרון-אני אצור איתך קשר המון תודה.ואחותי-נראה לך שאם היו מוכרים את זה בסטימצקי לא הייתי קונה?הבעיה שלא מוכרים את זה זה רק למנויים..אבל כמו ששגיתוש כתבה אני ינסה לכתוב להם..וענבלושה..ללא מילים
  • עוד שאלה... זה בהוצאת מעריב? אם כן יש מצב שאני אצליח להשיג לך.
    המסנגר שלי- [email protected]
  • זה לא קשור למעריב, זו חברה פרטית, SBC מגזינים.

לא ידעתי שלא מוכרים אותה בחנויות
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה