היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי נשארת איתה בבית. היא באמת לא זקוקה לעשן נרגילות בגילה. ובטח הכל יהיה סגור - כי קר. ויש המון אנשים - את לא יודעת אם ומי מהם חולה. בעיני זה לא מקום לתינוקת קטנה.
הייתי נשארת איתה בבית
אני בעלת דעה מאוד נחרצת: לא לוקחים ילד למקום שיש בו ריח של סיגריות, נרגילות, רעש חזק של מוסיקה וכו'.... אני מאוד קשה בדברים האלה: קודם ילדה אחר כך כולם. אם אין מקום לשים את הקטנה, אני הייתי נישארת בבית, ושכולם יקפצו לי
אני גם הייתי נשארת בבית...
נשארת בבית כמו כולם
בת כמה היא כבר? אם היא מתחת לחודשיים-שלוש - לא נראה לי שהייתי לוקחת אותה למקום כזה..... המסנג'ר שלי: [email protected]
ברור שנשארת איתה בבית
אני באופן אישי לא מסוגלת לסבול את הריח תוספת מהממת למשפחה:
אורטלי היא בת חודש ו 23 יום כמעט חודשיים בננות גם אני ובעלי מסכימים שאם אני לא הולכת אז הוא יילך לבד אבל הבעייה שיש עוד זוג חברים שגם האשה לא הולכת אם אני לא אלך והיא הראתה לי שבא לה ללכת
שחברה שלך תתמודד. נקודה. מה זה לפקשש לה? מה היא ילדה קטנה?
הודא יקירתי
בהחלט עושה בשכל אין מה לקחת ילדים קטנים לריחות כל כך חזקים של עשן.
[]
נשמע אחלה של בילוי
את יכולה ללכת להגיד מזל טוב ולהישאר קצת ולחזור....
היפו נשמה זה די רחוק שעה נסיעה כך שלצערי אי איפשר להגיע לשם בשום פנים
מה דעתך לבקש מחמותך שתבוא אליכם לבית לשמור על הבנות? בדרך כלל תינוקות מרגישים נוח ובטוח יותר בבית שלכם (מזהים לפי ריחות, צלילים וכו') אתם יכולים לנסוע לאירוסין ולהקדים מעט את החזרה שלכם.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!