חוששת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות .. היום ההיתי אצל רופא פוריות לאחר שהרופא נשים הפנה אותי ללא שום שאלה או בדיקה לרופא פוריות. והרופא ביקש שבעלי יעשה בדיקת זרע ואני יעשה כל מיני בדיקות ביום השני או רביעי בווסת? עכשיו אני קצת חוששת מה יהיה מישהי אולי יודעת ??? אני מבולבלת לגמרי ולא יודעת לאן זה יוביל. אח של בעלי גם היתה לו בעיה ואשתו עשתה הפרייה מה הסיכויים שיש גם לבעלי בעיה ... אני מפחדת ...

יסמין
5 תגובות
עמוד 1
  • בנות בבקשה אם יש מי שמבינה קצת פליז אני מחכה לברר קצת בעזרתכן

יסמין
  • יסמין שבאים לרופא ואומרים לו שאנחנו מנסים שנה וללא שום הצלחה הרופא מפנה אותך ואת בעליך לעשות בדיקות לראות עם הכול בסדר
    מה שאמרת לגבי אח של בעליך זה אין שום קשר כי זה לא משהו תורשתי.
    בהצלחה
  • היי
    אין לך מה לחשוש זה בדיקות שגרתיות שכולם צריכים לעבור לאחר נסיונות להרות
    את ובעלך תעשו את הבדיקות ולפי התוצאות ינחו אותכם להמשך טיפול ותיראי שהכל יסתדר.
    לגבי אח של בעלך אל תחשבי על זה בכלל יש המון סוגי בעיות להמון גברים ונשים
    אז תחשבי חיובי ותעברי את זה כמו גדולה.
    בהצלחה יקירתי
    אירית
  • אוקיי בנות .. תודה עכשיו אני יותר רגועה מודה לכן סוף שבוע נעים לכולן

יסמין
  • גם אם יש חס ושלום בעיית זרע יש לזה פתרון !

הכי חשוב שתהיי בהריון ולא משנה איך משנה התוצאה !!!

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה