לחשוב שאני יודעת,לגלות שלא ולהתחיל מהתחלה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אחרי שבכיתי המון (טיפול שמיני כבר...)כי היה לי דימום וזהו הבנתי שאני מקבלת ווסת, הבן זוג שלי אמר לי בואי נעשה בכל זאת בדיקת דם.
    אז הלכתי ועשיתי בדיקת דם, ואתן לא מאמינות תוצאה חיובית, לא האמנו זה היה נראה כמו מחזור...אחרי יומים עוד בדיקת דם והבטא מכפילה, בגלל שאנחנו למודי אכזבות, שנה וחצי של נסיונות בערך ושמונה חודשים של טיפולים שמרנו על אופטימיות זהירה, בתוכי אני מאושרת אבל לא החוצה.
    יומים אחרי זה אני עושה עוד בדיקת דם והבטא מכפילה...זהו אני כבר מדמיינת את הנאום בברית או בבריתה...המילים, השמות הסרט רץ...
    ואז היה לי כתם, ובכל זאת חברה ואמא אומרות לי זה קורה...ויש בנות...וכו...בכל זאת אני עושה עוד בדיקת דם, האחות מסתכלת עליי כאילו אין לי מה לעשות בחיים אלא לבוא כל בוקר לקופה...
    הזרוע שלי כבר מחוררת, הוריד שלי כבר מכיר את המחט כל כך טוב, הוא כבר לא יודע משהו אחר...
    ואז התוצאה מגיעה ואני מבינה עוד לפני שאני מדברת עם הרופא שלי שזה לא תקין, הבטא לא עלתה כמו שצריך...
    אני רוצה לעבור להפריות, ולעשות את הבדיקה של הקרישתיות שלא עשיתי, יש איזה סמינים פיזים לגביי העניין...? האם מישהי יודעת...?
    אז גם אני רוצה להגיד שבתהליך הזה הרגשתי שאני יודעת והבנתי שאני לא יודעת כלום.
    התסכול שלי הוא שאני לא יודעת מול מה אני עומדת, מה הבעיה ולמה...?
    אין לנו בעיה מאובחנת ואני לא מבינה, למה אני עוד לא אמא...

רציתי לסיים את הסיפור הפעם עם סוף טוב, כרגע זה נדחה מקווה לחזור עם בשורות טובות בקרוב מאוד...ושלכל מי שבתהליך דומה או שונה תהיה הצלחה בקרוב...
    זהו, כואב, מפרק, לא פייר, שורט את הלב...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    ליבי איתך.
    אין סממן חיצוני לבעיות קרישיות. זה ההריון הראשון שנקלטת אליו?
    איך הגעת אליו? כדורים? זריקות?
    ממליצה מאוד לבדוק הכל לפני הפעם הבאה ע"מ למקסם סיכויי הצלחה.
    את פוליציסטית במקרה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה