היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי אין לי מושג .. בחיים לא שמעתי על זה .. אבל בטח הרופאה יודעת - מה היא אמרה??
בדר"כ הפיפי מאד חומצי כשלא שותים הרבה. מה הרופאה אמרה? היא שותה מספיק? אם לא - אפשר להעשיר לה את התזונה בירקות ופירות שיש להם תכולת מים גבוהה. בעדיפות נמוכה יותר אפשר להרגיל אותה לשתות מיץ ממותק (אני עקרונית נגד, אבל דניאל שותה לפעמים).
אמא של דניאל ו........יואב
אני יודעת איך זה עובד על נשים, סביר להניח שגם עם ילדות זה אותו הדבר. בד"כ צריבה בשתן מגיע בגלל חוסר בשתייה.
כמובן יש לתת לה לשתות יותר, ואומרים שמיץ חמוציות עוזר מאוד ומקל, אני אישית עשיתי את זה מס' פעמים וזה עזר. שווה לנסות - גם אם לא עובד, המיץ טעים והצבע מעניין.