איך להגיב???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יש לי מה שהוא לספר לכם מה שהיה לי אתמול. אחרי עבודה אני ובעלי הלכנו לעשות קניות נכנסתי לחנות תכשטים לראות עגילים ויש שם מוכרת שאני מכירה אותה ולפני חצי שנה נפגשנו איתה בקופ"ח אני הלכתי לעשות בדיקת דם להריון והיא היתה כבר בהריון. אז נכנסתי לחנות בעלי עמד בכניסה על ידי היתה אישה ועוד כמה אנשים והמוכרת שאני מכירה התחילה לצעוק על כל החנות נוווווווווווווווו מה איפה הבטן? עברה כבר חצי שנה ואין בטן או שילדת כבר. אני מרוב בושה שהיא צעקה בכול החנות אמרתי לא איזה ילדתי היא אמרה לא יודעת לפני חצי שנה נפשנו ביחד בקופ"ח. אני לא ידעתי באותו רגע לאן לקבור את עצמי נהיתי אדומה התחלתי להזיעה רציתי להגיד לה שקט כבר למה את צועקת בקיצור יצאתי אפילו לא קניתי עגילים, התחלתי לבכות למה היא עושה צעקה וכולם הסתובבו עלי לא ידעתי איך להגיב.
7 תגובות
עמוד 1
  • הגבת לדעתי בסדר גמור למישהי שלא ציפתה לכזאת בהמתיות.
    היה נחמד אם היית מייבשת אותה ואומרת לה"מה את חושבת?! תפעילי קצת את הקודקוד ..." לא משנה - אני בטוחה שמי שהיה שם הבין... אין לך במה להתבייש - אנשים שהם לא בהמות ייטו להיות אמפטיים ולהבין - ולגבי האחרים - למי אכפת מהם בכלל?!

גם לי קרו מקרים כאלו, תלוי במצב רוח שלי באותו יום איך אני אגיב , בינתיים לא יצא לי "לייבש" מישהו כי לא הייתי מוכנה לזה ..... לא משנה שטויות - זה יעבור.
  • היית בסדר גמור
    ואיזו טיפשה הבחורה ההיא שאלוקים יעזור לה
  • יש אנשים שה' לא נתן להם מספיק שכל או טאקט (או שנהם ביחד)....
    מה יכולת לעשות?! לא הרבה.... כמובן אפשר להגיב בצורה חריפה אבל כשתופסים אותך לא מוכנה.. גם אני הייתי מתחילה לבכות במקום!
    אל תתייחסי לאנשים כמוה.... חבל על המערכת העצבים שלך
  • תודה בנות, כנראה אני באמת לא צריכה להגיב לאנשים כאילו.
  • היא סתומה או נאיבית במיוחד ואת ממש לא צריכה להגיב
    עשית בחכמה כשהסתובבת ועזבת
    וכן,,,גם אני הייתי בוכה
  • קודם כול אני חושבת שהיית בסדר גמור
    אני במקומך הייתי עונה לה : יש לי בטן את לא רואה.
    אבל אני רואה שלך אין מוח
    אל תתיחסי יש בחורות סתומות שאין להם טאקט תמשיכי לצעוד בגאווה אל הבייבי שלך.
    בהצלחה
    אירית
  • סתם בחורה סתומה איכססססילדים זה שמחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה