שבוע הבא שאיבה ...למה לצפות ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע הבא אני עושה שאיבה פעם ראשונה למה אני אמורה לצפות ..מה קורה שם ..
    איך ההתאוששות <????
    וכמה זמן אחרי זה ההחזרה ?

4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לצפות לטוב, לחשוב חיובי וללכת לשם בגישה הכי חיובית שיש!!!
    השאיבה נעשית בהרדמה, את לא בהכרה לגמרי, מתעוררת בערך אחרי 20 דק'...
    לי היה ממש מעט דם ולחץ, כאבים של מחזור כזה, אבל לגמרייייייייי ושוב לגמרייי נסבל...
    אחר כך את נשארת בהשגחה כמה שעות (תלוי מאוד.. כל אחת משהו אחר, אותי השאירו איזה 4 וחצי שעות... נתנו לי איזה 3 עירויים), ובדקו את הטלת השתן, שאת בסדר והכל....
    וזהו... ואז אומרים לך כמה ביציות שאבו, ויום אחרי זה את מתקשרת ואומרים לך כמה הופרו מתוך כל הביציות....

ולגבי החזרה, אני לא עשיתי ישר, חיכיתי חודש כי היו לי הרבה ביציות והייתי חייבת לאזן את ההורמונים שהתחילו להשתולל, חיכיתי עד לוסת ואז עוד שבועים, הזרקתי ונטלתי כדורים לקבלת ביוץ, ואז היתה לי החזרה של 2 עוברים מוקפאים אחרי 3 וחצי שבועות,כמעט חודש....
    ומאז אני מאושרת =) , מחכה למרץ בקוצר רוח.......
    מאחלת לך המון בהצלחה ומחזיקה לך

• בדרך כלל החזרה אחרי 78 שעות

בהצלחה תהיי אופטימית
    ותצפי לטוב

אירית
  • ה כזה מעצבן בהתחלה צריך לחכות שיהיה הרבה ביציות וגדולות ואז לחכות
    שהם יופרו ואז לחכות לראות אם הם התקבלו טוב ברחם .....
    צריך לנוח אחרי ההחזרה ???

• כעיקרון מספיק ביצית 1 טובה שתפרה לעובר מדהים נכון תמיד שיותר זה טוב אבל אני ביום שעברתי היתה מישהי שהיו לה הרבה ביציות ולא כולם הופרו אז כך שזה אינדיוודואלי.
    לגבי מנוחה כן עדיף שתנוחי בבית אחרי ההחזרה ולא לעבוד קשה ולהרים דברים כבדים.

בהצלחה בובה
    אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה