תיכנסו בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני אמא לילד מקסים בן חצי שנה לא מנסים להיכנס להריון מחכים שיגדל האפרוח שלנו אבל מה הייתה מעידה בתחילת החודש קיימנו יחסים ללא אמעי מניעה וכול החוד יש לי בחילות צרבות מלא הפרשות והיה יום אחד עם הפרשה חומה וזהו למחרת נעלם היום זה תאריך המחזור שלי והוא כמו שעון תמיד מגיע ואפילו תמיד לפני התאריך כלומר תמיד מקדים את התאריך שצריך לבוא אני עוד לא קיבלתי כולי במחשבות ויש לי כבר 3 ימים כאבי מחזור ממש כואב כמו מחזור וללא מחזור מישהי יכולה לייעצ לי אגב לפני תאריך המחזור כלומר לפני שבוע עשיתי בדיקה מוקדמת להריון שתן והיה שלילי מה אתן אומרות אני יקבל או שזה הריון עכשיו כולי במחשבות מה לעשות וכולי מבולבלת

1 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאת בפורום הלא נכון.. זה הפורום של בנות שמנסות כבר שנה מי יותר פחות...
    אבל ברוכה הבאה.
    אם מאחר הכי כדאי בדיקת דם.. זה הכי מדוייק .
    אם אין לך סבלנות לכי לפארם וקני לך עוד בדיקת שתן ובדקי על הבוקר..

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה