מה עכשיו????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקירותי, אני כבר באיחור 3 ימים,,,,עשיתי כבר שתי בדיקות, לפני האיחור וביום הראשון של האיחור,,,,לצערי אני ממש לא בהריון
    אבל לא זה מה שמטריד אותי כרגע (כלומר ברור שזה הכי מטריד ומרגיז בעולם) אני לא מבינה איך כבר 20 שנה, אף פעם לא מאחר לי אלא אם כן אני בהריון
    והנה לפתע פתאום
4 תגובות
עמוד 1

• לא נראה לי שאת פוליציסטית....איחור אחד קטן לא אומר כלום! אולי בייצת מאוחר? ויש עוד סיכוי?....
    אל תשכחי שחזרת לא מזמן מארץ, גוף שלך מתאקלם מחדש... זה ממש הגיוני שמחזור שלך מאחר...
    מחזיקה לך

שביום שני (או לפני) הכל יסתדר!
    בהצלחה
    ובלי לחץ

• מציעה לך בחום ללכת לעשות בדיקת דם, למה את צריכה להיות מוטרדת, בדיקת דם היא אמינה מראה את ערכי הבטא.

מאחלת לך בהצלחה גדולה...
  • מה קורה מותק?
    יש עידכונים? איך היה אצל רופא? מה עם מחזור?
    קיצור, שפכי מה בליבך
  • היי, רציתי לשתף אותך שאנחנו בסירה די דומה...
    עם הקטנה שלי נכנסתע להריון על הפעם הראשונה ועכשיו אנחנו מנסים כבר 5 חודשים!!! וזה נראה כמו נצח!!! לא מבינה את זה !!!
    הפקידה של הרופא שלי אמרה לי שזה כנראה מההתקן מירנה שהוא מלא בהורמונים ולוקח לגוף זמן לחזור לעצמו. בן כמה הילד שלך? כמה זמן אתם מנסים?
    בכל אופן שולחת לך חיבוקים והלוואי שהאיחור אכן מעיד על הריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה