מעסיקים השתגעו בתניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הם ממש חצופים ולא מעודדים אמהות לצאת לעבודה
12 תגובות
עמוד 1
  • רגע, את לא עובדת כבר?
    באמת מעצבן..
    נשים היום צריכים לתת את נשמתם בשביל לעבוד, לא משנה אם הן אמהות או סטודנטיות..

• מה עניינים עמיתוש?
    כבתי פה ביום חמישי שאני חוזרת לפורום לצערי ולשמחתי כי אני ממש מתגעגעת ואני חוזרת כי אני שוב מובטלת

• לא קראת מה שרשמתי?
    בתקשוב יש מלא משרות של אם
    תתקשרי אליהם
  • ענבלוש ממי הייתי שם פעם ביום התנסות והם רוצים התחייבות לפעמיים בשבוע לפחות התחייבות לערב כולל סופ"ש ולי אין מי שיישמור על שקדי
    חוץ מזה זו עבודה שאני לא סובלת ואפילו משתעממת עוד שיחה ועוד שיחה ואני רוצה אקשן אם לא תהיה ברירה אני ייעשה את זה אבל אם זה משהו שאת לא ממצה את עצמך גם לא ממש אפשר לעמוד ביעדים.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אוי.. איזה באסה!
    כאילו- לא שאת פה.. שפיטרו אותך..
    ועוד- עד חמש זה ממש מאוחר יחסית למעון שנגמר ב-4.. עד מתי הם רוצים שתעבדי?!
    ואי, מטורף...
    בעלך עובד?
    בהצלחה!!!

• תקחי את העיתון השבוע בנתניה וקול השרון יש שם ים משרות למזכירות בד"כ זה עד 4 או 5
    בהצלחה
  • אותו מצב ממי תאמת שלי הציעו לעבוד בחברות אשראי שרות לקוחות טלפוני
    אבל זה מאוד רחוק לי

• כן ניסיתי ענבלוש תודה גם העיתונים דיי מעפנים אולי 4 מודעות אבל אני חורשת על האינטרנט ביום שישי בערב שלחתי איזה 20 קורות חיים ונקווה למענה כלשהו יש מלא אתרים של חיפוש עבודה.
    עמיתוש כן מפגרים ככה זה רוצים עד שש בערב.
    בעיקרון אמא שלי מוציאה אוה אם אני מתעכבת בעבודה אבל נשארת איתה חצי שעה ולאמא שלי קשה לקלח אותה וכו כי היא סובלת מהגב אז משרת משמרות יורדת מהפרק.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• זה פשוט לא הגיוני!
    זה נראה כמו גברים שרוצים להגיע הביתה אחרי המקלחות של הילדים, רק לתת נשיקה ולשלוח לישון

מה רע להתחיל יום עבודה ב-7:30 ולעבוד עד 15:30?
    למה ההספק פחות טוב בשעות נורמליות?

• לינברי את צודקת
  • לינברי צודקת שיילכו לעזזל כולם.
    דווקא העבודה הנוכחית שפוטרתי השעות היו לי ממש נוחות עד ארבע או ארבע וחצי אם לא סיימתי אבל אין למצוא כאלו שעו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה