היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכל הבנות כבר כמה חודשים שאני קוראות את ההודעות שלכן והיום החלטתי להצטרף... אני יודעת שזוהי שאלה מאוד נפוצה פה, אך בכל זאת אני אשאל אותה שוב כדאי לקבץ פה את כל העצות שלכן,אז ככה: אני ובעלי מנסים כבר כמה חודשים להיכנס להריון,קניתי ערכת ביוץ אבל לצערי המחזור לא סדיר ולכן אני כנראה מפספסת את ימי הביוץ. מה עלי לעשות כדי להדגיל את הסיכויים להרות? אשמח לקבל כל עצה שלכן שיהיה לכולן חודש עם בשורות טובות
nofnof
4 תגובות
עמוד 1
תעשו סקס . ככה באים ילדים לעולם ותהנו כמה שיותר!! אם את לא רוצה לפספס את הביוץ עשי יום כן יום לא. בהצלחה
תודה על התגובה המהירה יום כן יום לא - הכוונה לחודש שלם? nofnof
כלל הביוץ מגיע 14 יום לפני קבלת הווסת.. אך כמו כל כלל יש יוצא מהכלל. אמינות בדיקות הביוץ נמוכה, בכדי לדעת בוודאות יש לגשת לרופא נשים/פוריות ולעשות מעקב זקיקים.. ומה רע לעשות סקס יום כן יום לא כל החודש???
עם מחזור לא סדיר הייתי מציעה לך לגשת לגיניקולוג ולהגיד שאתם מנסים שנה. גם אצלי המחזור לא סדיר והתגלתי כפולוציסטית. אם הייתי מחכה שנה הייתי מבזבזת זמן יקר.. גם ככה התורים לרופאי הפוריות צפופים וצריך לחכות להם שבועות וחודשים..