סקר לאמהות לשניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה....

9 תגובות
עמוד 1
  • הבת שלי הייתה בת שנה ו10 כשדבירי שלי נולד בימים שבעלי יכול היה לקחת את מוריה היה מצויין
    אבל בימים שלאאז הייתי יוצאת עם העגלה ומושיבה את מוריה מקדימה ודביר שוכב מאחורה
    זו עגלהשל פג המשולבת אז היא רחבה מאוד וארוכה ונוח באמת שהיא בעגלה ולא בורחת או שאין לה כח ללכת
    יום אחדהיא החליטה שאני צריכה להרים אותה הבית ואני ניסיתי והיא הייתה לי כבדה
    והמעון קצת רחוק לכן נתתי להלבכות כל הדרך עדהבית ומאז היא לא ביקשה שאני ירים אותה
    עד הבית אני חושבת שמאוד כדי להביא משהוא טעים לאכול לדרך אזהם שוכחים את כל הבכיינות שלהם ומתעסקים במה שהבאת אפילו בשיא הגשם הייתי יוצאת להביא אותה מהגן
    ופחדתי נורא שדבירי יתקרר אבל ב"השעבר בשלום זו תקופה קצרה שעוברת מהר

• אני הייתי יוצאת אחרי שבוע לקחת את כרמלי מהגן
    והיא היתה הולכת ברגל, היא היתה יותר גדולה ממה ששלומיקו
  • חזרתי
  • באיזה שלב אחרי הלידה התחלתן להוציא את הגדול/ה בעצמכן מהמעון?
    ממש בגיל מאוחר....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני אמנם לשלושה אבל אני אענה כיון שיש בין טל לשחר שנה וחודשיים בלבד.
    אז כן הוצאתי בכוחות עצמי. מעולם לא ניזקקתי לעזרה הוצאה מגנים וכו'.
    הוצאתי עם טל ושחר את ליאור מהגן ...הקטנים באוטו והגננת היתה יוצאת עם ליאור החוצה או שאני עוצרת בכניסה לגן הקטנים באוטו חלונות פתוחים או מזגן תלוי בעונה והגננת היתה מוציאה או העוזרת/מטפלת את ליאור אל פתח הגן.

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
  • יומיים אחרי הברית כבר לקחתי והחזרתי את נועה לבד, לא היו הרבה ברירות
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אני יצאתי עם רותם בגיך שבןעיים להביא את יואב,
    לא היה מי שיביא לי אותו
    נסעתי עם הרכב, ויצאתי איתה עם הסלקל...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
    יום נישואין
  • כשאורי נולד שחר היתה בת שנתיים וארבע, הוצאתי את שחר מהגן ביחד עם אורי בערך בגיל שבוע בפעם הראשונה כי לא היה מי שיוציא אותה. בימיםם שהיה ממש חם השאלתי מההורים שלי את הרכב לכמה שבועות והייתי לוקחת את שניהם,( אורי בידיים). בחלק מהימים הייתי משאירה את אורי עם השכנה שלי כשהיא היתה בבית, ונוסעת להביא אותה.
    כשהוא גדל קצת והתחיל להתקרר התחלתי לקחת אותם בעגלה- אורי שוכב ושחר יושבת על העגלה (עגלת פג ). לפני כמה שבועות כבר קניתי את הטרמפטף.
    לומדים להסתדר וגם הגדול לומד ללכת ליד העגלה ולתת יד.

המון המון מזל טוב נטלי, תגדלי אותם בנחת ובאהבה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • תודה בננות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה