שאלה לגבי אפידורל, או יותר נכון אי קבלת אפידורל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני כבר בשבוע 38 ועשיתי שבוע שעבר בדיקות דם והטסיות שלי יצאו נמוך (135), אני יודעת שמתחת ל- 100 (כלומר 100,000) אי אפשר לקבל אפידורל
10 תגובות
עמוד 1
  • וואו את שבוע 38? אין לך בטן גדולה של שבוע 38!!!!!!
    יו איזה מגניב .. אוטוטו !!
    טוב, אין לי מוג על טסיות אבל...מה שאני יודעת שטשטוש מגיע לעובר ולכן מטשטש גם את הילד , ואז מה שוקרה זה שהוא פחות "דוחף" החוצה ולא ממש עוזר לך ...
    פשוט כי הוא טיפה מסטול.
    אני ממש מאחלת לך ללדת עם אפידורל ושהכל יהיה בסדר.
    וכל עזרה שתצטרכי - תרגישי חופשי !
    יא איזה קטעים ממש לא חשבתי שאת ממש בסוף!
  • אני לא יכלתי לקבל אפידורל בלידות היות ויש לי מחסור בפקטור מסוים בקרישה
    לא יודעת מה לגבי הטסיות, אבל בהחלט יש מצבים שלא מאפשרים לתת אפידורל

אם עברת אחת בלי אפידורל, תצליחי גם את הלידה הבאה
  • חברה מהעבודה לא יכלה לקבל אפידורל וקיבלה טשטוש.
    היא אמרה שזה היה נורא.
    בין ציר לציר היא הרגישה מטושטשת, וכשהגיעה ציר היא הרגישה אותו טוב מאוד... הטשטוש לא הקל על הכאב.

אם הייתי במקומך הייתי מחפשת דולה, ומבררת מה המדיניות לגבי כניסת דולות בבית-החולים בו את מתכננת ללדת.

בהצלחה!
  • תודה בנות
  • האמת שאין לי מושג.
    אני מקווה שתצליחי להעלות את רמת הטסיות ותוכלי לקבל אפידוראל
  • אני בלידה הראשונה קיבלתי טשטוש - וזה עזר לי לישון קצת (היו לי 24 שעות צירים, הייתי מותשת) אז מהבחינה הזו זה עזר - אבל גם הילדה הפסיקה לנסות לצאת - זה הרדים אותה! אני ממש לא ממליצה על זה......

מקווה שיהיה בסדר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • עוד מישהי קיבלה טשטוש?
    אשמח לשמוע עוד חוויות כדי לדעת מה לעשות אם באמת לא אוכל לקבל אפידורל
  • לא מיניסיון שלי אבל ביום שישי כשהייתי באסף הרופא פגשתי בעל של מישהי שהיתה כבר מותשת מיצירים ללא פתיחה ואחרי יומיים של צירים כל 3 ד' נתנו לה תישתוש והוא אמר שהיא מנותקת מהעולם ישנה כמו דוב כך שלזכור היא בטוב לא תזכור מה ומי ואך

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אההה, שלושה שבועות לפני שכרמל נולדה, היו לי צירים מוקדמים ואשפזו אותי בהשגחה, ובאיזשהו שלב החליטו לתת לי טשטוש להקל עליי
    ותנועות העובר היו מופחתות כי היא היתה ישנונית, המוניטור היה תקין, אבל זה בהחלט משפיע על העובר...

• לי היו טסיות 135 בשבוע 36, וגם בשבוע 40. אפשר לקבל אפידורל,
    אין בעיה!!! אפשר גם עם 105 ומעלה לפי מה שאני יודעת.
    אבל בלי קשר, ילדתי את שתי הלידות בלי אפידורל, ואת גם ילדת כבר
    ללא אפידורל - אז זה אפשרי, ותתחילי להתכונן נפשית לאפשרות הזאת -
    תקראי על תהליך הלידה והשלבים, תלמדי נשימות ותנוחות, וכו', ככה שלא
    יהיו הפתעות מבחינתך, מקסימום תופתעי לטובה וכן תקבלי אפידורל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה