היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אתן מסתדרות עם הדבר הזה בירידה לכביש מהמדרכה ולהיפך?
13 תגובות
עמוד 1
מאמי איך הסתדרת איתו?
תודה ענבל על ההתעניינות
ילדים זה שמחה
אני אומרת לה להחזיק חזק וזהו למה לא בטיחותי?
נוגה, נניח בירידה ממדרכה (לא מדרכה מדורגת שמתמזגת עם הכביש, אלא מדרכה עם הפרש גבהים מהכביש), הטרמפטף יורד גם בקלות בהמשכיות לעגלה?אני מקווה שאת מצליחה לרדת לסוף דעתי
נוגה, נניח בירידה ממדרכה (לא מדרכה מדורגת שמתמזגת עם הכביש, אלא מדרכה עם הפרש גבהים מהכביש), הטרמפטף יורד גם בקלות בהמשכיות לעגלה?אני מקווה שאת מצליחה לרדת לסוף דעתי
סליחה על ההתפרצות, אבל מה זה : הטרמפטף???
אין עם זה שום בעיה, זה מאוד מאוד חזק "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
לי יש סוג אחר אבל על אותו עקרון "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
גם אני מבקשת משחר לרדת כשעולים או יורדים מדרגות גבוהות. לא ניסיתי לעלות כשהיא על המדרגה
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אפשר להתפרץ לכן ולשאול איפה קניתן את הטרמפ-טף וכמה עלה לכן? יכול להתחבר לכל עגלה? יש לי את סוהו של ד"ר בייבי. שמעתי שיש גם אחד עם אפשרות ישיבה - זה בכלל מדליק.... איך שלכן? אני מבינה שבסה"כ אתן מרוצות?
כמעט "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אני הזמנתי את שלנו מהאתר טוילנד ויום למחרת הוא כבר הגיע (שירות שליחים) סה"כ עלה לי 220 ש"ח כולל המשלוח.
אני די מרוצה למרות שעם העגלה שלי קצת קשה ללכת ולדחוף את העגלה -אני לפעמים הולכת לצד העגלה ודוחפת כי הטרמפטף מתחבר אצלנו נמוך יחסית והרגל שלי נתקעת במדרגה כשאני דוחפת את העגלה. אבל בגדול- זה נוח.
רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009