איזה בוקר בכיף איזה כיף שהיה לי הבוקר!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזל טוב איזה כייף זה יום הולדת לגבי היום הולדת בגן מניסיון של הבת שלי השתתפתי ביום הולדת שנתיים שלה בגן והיא באמת לא זזה ממני אבל ביום הולדת של דבירי זכרתי ולא הגעתי וסיפרו לי שהוא נורא שמח ורקד ושר יש לי נורא נקיפות מצפון שלדביר אף פעם לאחגגתי יום הולדת בבית כי הוא נולד בסוכות ואנחנו לא בבית בחגים נמצאים אצל 2 ההורים אז לא היה לא אף פעם יום הולדת מסודר אבל לפחות בגיל שלושאני יעשה לו במרון כי חמתי גרה בצפון
מזל טוב לשחר! איזה ילד גדול! שתמשיך לגדול ולשמח את ההורים שלך המון המון מזל טוב רק בריאות ואושר!
מזל טוב לנסיך המהמממם
מזל טוב!!!!
[./]
הרבה ברכות ואיחולים לבביים לנסיך
מזל טוב לשחר!!!
מזזזללל טוב לשחר המהמם! תמשיך להיות מקסים כמו שאתה
המון המון מזל טוב לשחרוני המתוק
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מזל טוב!!! [center]
תודה בננות תוספת מהממת למשפחה:
מזל טוב לנסיך המתוק.
המון המון מזל טוב למלך!!!!!!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
מזל טוווובבב "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."