היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי חברה שלי אמרה לי אתמול ששמעה שיש חודש בטיחות בשילב בינואר-שבוע הבא מבצעים על כסאות הבטיחות מישהי שמעה על זה??אולי מישהי כאן עובדת בשילב לאמת את השמועה?כי מתאים זה משהו כמו 50%ואנחנו צריכים לקנות
8 תגובות
עמוד 1
נשמע מאוד הגיוני. הם עושים חודש בטיחות כזה אחת לתקופה. אנחנו קנינו כסא שם במחיר ממש טוב.
ילד יפה של אמא תוספת מהממת למשפחה:
איזה חברה? וכמה?
סיגמא ספיידר. בא בכמה צבעים אנחנו לקחנו כחול. עלה נדמה לי 400 שקל אחרי הנחה. מומלץ מבחינתי תוספת מהממת למשפחה:
מעניין אם זה גם על בסיס לסל קל, יש לי סלקל אינגלזינה ואני דוחה את קניית הבסיס כבר שלושה חודשים, סתם כי 200 שקל נראה לי מיותר, אבל אם יש הנחה אז למה לא? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
תגידי הסיגמא ספיידר זה זה שהחגורה מצפצפת אם השתחררה?כי הוא טוב יותר הבנתי עכשיו הוא 700 שח וסיגמא רגיל 500(לפני ההנחות) בקשר לבסיס של הסלקל יכול להיות תבדקי שבוע הבא זה גם חלק מהבטיחות לא??
שלנו לא מצפצף ובזמנו עלה יותר ואני זוכרת שההנחה היתה משמעותית. יכול להיות שבגלל שיש דגם חדש ירד לו המחיר... אין לי מושג...
ילד יפה של אמא תוספת מהממת למשפחה:
היה שם בשילב לפני 5 חודשים כזה מבצע של חודש בטיחות וקנו לנו כסא של סיגמא ב250 שח אם אני לא טועה..מומלץ
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
ואווו , איזה פדיחה ,לא ידעתי ושלחתי את אמא שלי היום לקנות לנו כיסא במוצצים , מתנה ליום הולדת לשבוע הבא