בנות עברו עלי כמה ימים מאוד מאוד קשים)-: - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי ממי רק מלתאר לעצמי את הילדה כשעושים לה את זה נהיו לי דמעות בעיניים . שתבריא מהר !! השאלה אם זה היה ככה נמוך (הסוכר) זה רק בגלל שהיא לא אוכלת מתוקים ...?? הרי סוכרים מקבלים מעוד דברים פרט לממתקים ...
מאמי מסכנה קטנה
היא נרדמה עוד הפעם
אוייי איזה לא נעים "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
החלמה מהירה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אויייי
יקירתי, למיטב הבנתי ולצערי יש לי הבנה בנושא, אצטון בשתן יש רק כשהסוכר מאוד גבוה. לא להפך. אנא בדקי את הנתונים שבידייך פעם נוספת. סוכרים יש בהמון דברים מלבד ממתקים למשל אורז ופסטה.
בברכת החלמה מהירה
תודה יקרות
מסכנה קטנה. העיקר שגיליתם מה הבעייה. תרגישו טוב
ממי שלי אני באמת לא רוצה לקרצץ אך אנא קראי את הרשום מטה - לקוח ממאמר רפואי שכמותו יש המון האינטרנט:
אצטון בשתן אצטון בשתן נוצר ע"י הכבד מפירוק מהיר של חומצות שומן. חומצות שומן משתחררות מתאים אוגרי שומן, ומתפרקות במהירות לאצטון.שתי סיבות יכולות לגרום לכך: 1. מחסור באינסולין: תפקיד האינסולין להוביל את חד הסוכרים מהדם לתאים. כאשר יש מחסור באינסולין, התאים אינם מקבלים מספיק חד סוכר בהתאם לאנרגיה שהם צריכים. לכן, הכבד מפרק שומנים וכתוצאה מכך נוצרים הקטונים. 2. הרעבה-מחסור בפחמימות: כאשר לא אוכלים מספיק פחמימות, יש מחסור בחד סוכרים, הנוצרים באופן טיבעי בתהליכי העיכול, למרות שהתאים זקוקים לכך עבור האנרגיה שהם צריכים. לכן, הכבד מפרק שומנים וכתוצאה מכך נוצרים הקטונים. במילים אחרות, בשני המקרים הגוף נמצא בתנאי מצוקה והכבד פותר את הבעיה וכתוצאה מכך משתחרר אצטון.
מאוד בקצרה: סוכר גבוה או הרעבה ברמה גבוהה.
באמת שכל זה רק ממחשבה על טובת ילדתך. אני לא הייתי ממתינה ליום חמישי אם רמות האצטון מאוד גבוהות.
הרעבה לא באה בחשבון, זה בטוח לגבי סוכר, אני אנסה לתפוס את הרופאה היום תודה מאמי
ממש עצוב וכואב בלב לקרוא מה הילדה היתה צריכה לעבור
מסכנונה. שתרגיש טוב הקטנה
הי נטלי, אני בשוק ממה שעברתם
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אוי..... מסכנונה קטנה.....
אוי מאמי אני עם דמעות בעיניים
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בנות יקרות, תודה רבה לכן על החיזוקים
אויש, איזה נורא! ואת לא אשמה בשום צורה, סוכר זה לא רק מתוקים - זה כל פחמימה שהיא אוכלת (ובטח בסופגניות