מה הגיל האופטימאלי להכניס את הילד למסגרת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מאיה בת שנה וחצי וכרגע היא לא במסגרת אלא עם סבתא בבית (שהיא גננת לשעבר). לשנה הבא חשבתי להכניס אותה כבר למשחתון, כי אני רואה כמה היא נמשכת לילדים אחרים (אני מקפידה לצאת איתה כל יום לגן שעשועים ויש לה כבר כמה חברים/חברות...), אבל אימא שלי משכנעת להשאיר אותה לעוד שנה בבית, בטיעונים שבבית היא תקבל יותר מהגן. והאמת שלפני כחודש הינו בהתפתחות הילד אצל רופא התפתוח והוא עשה לה איבחון ואמר שהיא מפותחת לגיל שנתיים (וכמובן שהכל בזכות הסבתא). אבל ברור לי שמצד שני היא צריכה ללמוד איך להתמודד בחברה לבד מבלי שאני לידה...

בקיצור אני ממש מתלבטת ודעתכן חשובה לי!!!

8 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי עדיף לה להיות בגן

• בגיל שלה זה מאוד חשוב החברה לדעתי כבר עכשיו היית צריכה להכניס אותה לגן אבל זה כבר לשיקולך לגבי שנה הבאה זה חובה
  • הכותרת קצת מטעה בעיקר כי לכל ילד יש את הגיל האופטימלי שלו.
    אם היא כבר מחפשת את החברה אז כניראה זה הזמן להיכנס לגן.
    מעין נכנסה בגיל שנה ושמונה חוד' וזה היה נכון עבורה.

• אני חושבת שגיל שנה וחצי - שנתיים זה הזמן האידיאלי להכניס ילד לגן

מעבר לגיל שנתיים זה טומאץ הילד כבר מחפש חברה ותעסוקה
    וזה נכון שהוא מקבל טיפול אחד לאחד בבית אבל עדיין אין אינטרקציה עם ילדים אחרים כמו שיש בגן
    בגינה יש אינטרקציה אבל עדיין זה לא כמו בגן
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה בנות!!!

• גם לדעתי עדיף גן בגיל הזה.

אין ספק שהסבתא עשתה אחלה עבודה - אבל בגיל שנתיים זה כבר גיל שלומדים לדבר, לתקשר, לפתח קשרי חברות ואינטראקציות חברתיות מאד משמעותיות בגיל הזה. אני רואה אצל הגדולה שלי - מדהים איך כל יום היא לומדת לדבר יותר ויותר - מהממת קטנה שליייייי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני חושבת גם שזה הזמן לעזוב את ה'חממה' וללמוד קצת 'הישרדות'...

• אני הכנסתי את ליאבי בגיל שנה ושבעה חודשיים כמעט וזה נראה לי מעולה כי כבר הרגשתי שהוא צריך את המסגרת וחיפש את חברתם של ילדים אחרים נראה שמגיל שנה וחצי -שנתיים זה אידיאלי

[/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה