כאבי בטן עזרה דחוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אוראלי בן חודש כבר וזה רק הולך ומחמיר מה שחשבתי כגזים פשוטים ניראה לי שהופך ממש לכאבי בטן עזים.. אני מניקה אותו ומשתדלת לא לאכול כל דבר שידוע לי כגורם לגזים, אבל הילד ממש סובל הוא ממש מתפטל מכאבים הוא מתאמץ וניהיה אדום כמעט כל הזמן גם מתוך שינה הוא ממש נשמע כמוני בלידה מרוב מאמץ.. מסכן הוא לא בוכה רק מתאמץ ומתעוות כולו, ניסיתי הכל גרפווטר, סימיקול, בייביזים גליקול כלום לא עוזר כלום כל פעם אחרי אוכל שעה הוא ככה ואחר שעה הוא לפעמים מצליח לנוח קצת ומתוך שינה הוא גם ככה סובל.. לליאני היו גזים אבל זה לא אותו דבר אני כבר ממש עובדת עיצות ועוד ביום שישי יש לו גם ברית מה לעשות?? בבקשה כל עיצה תתקבל בברכה שמעתי שיש משהו שנקרא אי בי סי דופילוס משהי מכירה??

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
12 תגובות
עמוד 1
  • אין תשובה לאף אחת????
  • תנסי לעשות לו המון עיסויים עם שמן בבטן, לנו זה היה דיי עוזר.
    וגם לקפל לו את הרגליים לכיוון הבטן בזמן כאב.
    מקווה שעזרתי...
  • תנסי לתת לו תה שומר, זה מרגיע כאבי בטן.

אצלנו הגרפווטר עזר מאד.

אולי זה לא כאבי בטן? אני הייתי הולכת גם לבדיקת רופא ילדים.

שיעבור מהר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני עושה לו עיסויים ומקפלת לו את הרגליים וזה בטן כי הוא מתאמץ ומתאמץ ובסוף לא מפסיק להפליץ...
  • איך היציאות שלו?

• יאו הגזים האלה סיוט אני יודעת שזירעי קימל סופחים גזים אז לעשות חליטה ולתת עם טפטפת לפני כל ארוחה כמה טיפות

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• היציאות נוזליות וצהובות (סליחה על התיאור) היינו אצל הרופאה היא אמרה גזים ונתנה את האי בי סי דופילוס הזה ניראה מה יהיה...

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
  • תמיד אמרו לי שלבנות יש פחות גזים , גם לנועה היו גזים מלווים בכאבי בטן חזקים אבל הרבה פחות ממה שהיה אצל הבנים הגדולים. את משווה למה שהיה אצל הבת שלך אבל עכשיו יש לך בן ולהם יש יותר גזים

• נשמע שהיציאות שלו בסדר גמור.

אם הבטן קשה - תדחפי מדחום - ישחרר לו את הכאבים.

שיעבור מהר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • את מניקה הנקה מלאה, או שמשלימה גם עם תמ"ל?
    אם תמ"ל- אולי הוא לא מתאים לו.
    אם זו הנקה מלאה, תנסי אולי לאכול שומר, כך שזה יעבור אליו בהנקה...
    שיהיה בהצלחה בברית

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם קורן סבל מגזים קשים.
    שום תרופה לא עזרה וגם היינו אצל המון רופאים וכולם אמרו שזה גזים...
    שיעבור מהר

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • לא יודעת מה להוסיף על מה שכתבו, זאת תקופה באמת איומה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה