אני חייבת את דעתכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה על האורך מראש
    למי שזוכרת לפני מספר ימים סיפרתי שפיטרו אותי.
    שכן שלי עובד בפז ביקום וניסה לסדר לי משהו שם בתפקיד טלמרקטינג למרות שלזה אני פחות מתחברת אבל יש תפקיד נוסף בתור מזכירה והשכר דווקא דיי נאה אבל השעות מאוד רבות: מתחילים בשמונה ויש הסעה דווקא מליד הבית בשבע זה אומר שצריך לצאת בעשרה לשבע מהבית ומסיימים בחמש וזה אומר שלהגיע הביתה רק בשש.
    לי זה נראה מטורף ולא שפוי להגיע הביתה בשש ובשבע ארוחת ערב וכו. כבר עכשיו אני חצי רדומה בתשע בערב.
    ככה בעלי עובד כרגע כי אין לחץ עד ארבע אבל זה ממש ריגעי ולרוב זה עד שבע בערב משבע בבוקר.
    אין לי עזרה למרו שאמא שלי מדהימה ועוזרת לי דיי הרבה היא לקוחת את שקד בבוקר ותמיד מוציאה אותה מהגן אבל היא עוזרת לי כפי יכולתה - הרבה היא לא יכולה כי היא סובלת מהגב אבל לדעתי היא לא עוזרת מספיק ואם אני מתעכבת יותר בעבודה נו מתי את באה וכו ואת הקניות שתמיד יוסי היה עושה ביום שלישי הזזנו גם ליום שני כי אמא שלי גם עושה בשלישי ואבא שלי יוצא במיוחד קודם מהעבודה ואם אני העכבתי היא בוכה לי שזה מאוחר.
    בקיצור אני בדילמה אם לקחת את העבודה הזאת כי זה מאוד קשה וההורים שלי בכלל לא תומכים בי ואומרים לי שאין לי משהו אחר ואני אקח את העבודה
    מי יעזור לי ואם אני לא אבשל לשבת לדוגמא לא יהיה לי אוכל כי אנחנו לא אוכלים אצל ההורים.
    מה אתן מציעות אני בהתלבטות קשה לקחת או לא?

המסנג'ר שלי: [email protected]

14 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי לוקחת את זה
    כל עקבה לטובה תחפשי משהו אחר מאמי
    סבלנות לפעמיים מישתלמת

בהצלחה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **

• הכל תלוי במצב הכלכלי כמובן אם את יכולה להרשות לעצמך לשבת בבית כמה חודשים ולחפש משהו שיתאים לך אז תשבי אם לא ואין ברירה אז תצאי לעבוד אבל לא במשרה של השעות מרובות (מזכירה) אלא במשרה השניה של הטלמרקטינג
    ולגבי אמא שלך בסה"כ היא די עוזרת לך

• אני לא הייתי מתפשרת על עבודה
    אנחנו נמצאות שם המון שעות ואת צריכה להיות שלמה עם עצמך
    ושיהיה לך טוב במקום העבודה
    לפעמים גם דבר זמני הופך לצערנו לקבוע
    תחכי עוד קצת תחפשי עוד...אני בטוחה שיפול לידיך משהו הרבה יותר טוב
    בהצלחה
  • וזה גם כולל ימי שישי?

זה נשמע לי מטורף לגמרי. את תפלי מהרגליים.

ומי יטפל בשקד כל יום עד שתחזרי מהעבודה? מי מבטיח שאמא שלך תמיד תהיה שם?

אני הייתי ממשיכה לחפש משהו שמתאים למשרת אם.....אני בדעה שהגבר צריך לעבוד יותר והאשה בד"כ היא זו שעובדת פחות בשביל להיות עם הילדים.....זה מה שאני עושה
  • גם הטלמרקטינג זה עד חמש וזה הנסיעות וכו' אם עכשיו אני בקושי מתייחסת לשקדי מה יהיה עם זה?
    המצב לא משהו אבל אני מקווה למצוא כמה שיותר מהר.
    לגבי משרת אם זה קצת קשה כי רוב המישרות בנתניה זה עד חמש לפחות אבל זה קצת יותר קרוב מיקום ויש לי מוניות שירות צ'יק צ'ק.
    גם עכשיו אני חצי נופלת כי אני אמורה לסיים בארבע ולרוב יוצא ת רק בארבע וחצי ומגיעה בחמש הביתה שזה גם קשה מאוד.
    אורטלוש,
    אין לי בררה לעבוד מעבר לשלוש וחצי פשוט זה מה יש אני אני מתפשרת טיפה אבל המקום הזה קצת יותר רחוק ואני תלויה בהסעות.
    גם הבנות בעבודה אומרות שזה המון שעות ויוסי אומר לי תחכי שבוע שבועים ואז אולי יהיה משהו אחר ואף אחד לא מבטיח לי שיש לי 30 ראיונות עבודה בזמן הזה.
    התקשרתי כבר לכמה חברות כוח אדם וכולם אומרים אין כרגע.

• משהו אחר ברור

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• לחזור בשעה 6 נשמע לי הזוי, במיוחד שזו לא משרה מיוחדת או משהו כזה...
  • תראי, ברור שמאוד קל להגיד לך תחכי עד שתמצאי משהו נוח יותר,
    אבל צריכים להיות גם ריאליים.
    היום קשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי להתקיים רק ממשכורת אחת,
    ואני בדיעה שכן לקחת את העבודה...

גם אני עובדת עד 16:00 ומגיעה הביתה לא לפני השעה 17:00 ,
    ונשארות לי בקושי שעתיים להיות עם הילדים...אבל משלימים שעות בסופ"ש.

לגבי הילדה, תחפשי מישהי בשכר שתוציא אותה מהגן ותהיה איתה עד שתגיעי הביתה.

• אני מקוה שתמצאי משהו טוב יותר בקרוב
  • אם אין לך משהו אחר והמצב לא מאפשר לשבת בבית כן היתי לוקחת את העבודה ובמקביל מחפשת משהו אחר
    ומתרגלים לשעות ,ולומדים לעשות הכל ומהר ..
    אני עובדת 4 ערבים בשבוע וחוזרת אחרי השעה 20.30-21
  • אני חושבת שאת לא יכולה להסתמך על הורייך ולכן אם את לוקחת את העבודה - לקחת עזרה בשכר.

גם לי זה נראה לא שפוי לחזור הביתה רק ב-18, בעיקר כשיש ילדים בבית שצריכים אותך.
    אני אישית לא הייתי הולכת על זה.

וחוץ מזה - כל הכבוד להורייך שעוזרים בכל מקום שהם יכולים.

• זה נקרא לא לעזור
  • סוויקוש יקירה לא מגיע לי אבטלה כי לקחתי בהריון ועכשיו עבדתי בדיוק חצי שנה אז גם לא מגיע אבל עכשיו אני מגיעה בארבע וחצי חמש וגם לא מי יודע מה אבל משלימה ומקבלת את זה אבל להגיע בשש זה נראה לי טו מאץ'

• לא הייתי לוקחת.
    מטורף לעבוד שעות כאלה עם ילדה,
    במיוחד שאין לך עזרה קבועה שאת יכולה להסתמך עליה,
    אבל את יודעת את המצב שלכם ואת הברירות שלך.
    בהצלחה

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה