סליחה על האורך מראש
למי שזוכרת לפני מספר ימים סיפרתי שפיטרו אותי.
שכן שלי עובד בפז ביקום וניסה לסדר לי משהו שם בתפקיד טלמרקטינג למרות שלזה אני פחות מתחברת אבל יש תפקיד נוסף בתור מזכירה והשכר דווקא דיי נאה אבל השעות מאוד רבות: מתחילים בשמונה ויש הסעה דווקא מליד הבית בשבע זה אומר שצריך לצאת בעשרה לשבע מהבית ומסיימים בחמש וזה אומר שלהגיע הביתה רק בשש.
לי זה נראה מטורף ולא שפוי להגיע הביתה בשש ובשבע ארוחת ערב וכו. כבר עכשיו אני חצי רדומה בתשע בערב.
ככה בעלי עובד כרגע כי אין לחץ עד ארבע אבל זה ממש ריגעי ולרוב זה עד שבע בערב משבע בבוקר.
אין לי עזרה למרו שאמא שלי מדהימה ועוזרת לי דיי הרבה היא לקוחת את שקד בבוקר ותמיד מוציאה אותה מהגן אבל היא עוזרת לי כפי יכולתה - הרבה היא לא יכולה כי היא סובלת מהגב אבל לדעתי היא לא עוזרת מספיק ואם אני מתעכבת יותר בעבודה נו מתי את באה וכו ואת הקניות שתמיד יוסי היה עושה ביום שלישי הזזנו גם ליום שני כי אמא שלי גם עושה בשלישי ואבא שלי יוצא במיוחד קודם מהעבודה ואם אני העכבתי היא בוכה לי שזה מאוחר.
בקיצור אני בדילמה אם לקחת את העבודה הזאת כי זה מאוד קשה וההורים שלי בכלל לא תומכים בי ואומרים לי שאין לי משהו אחר ואני אקח את העבודה
מי יעזור לי ואם אני לא אבשל לשבת לדוגמא לא יהיה לי אוכל כי אנחנו לא אוכלים אצל ההורים.
מה אתן מציעות אני בהתלבטות קשה לקחת או לא?
המסנג'ר שלי:
[email protected]