מקווה לטוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות נעלמתי קצת מאז שהבנתי שאין מה לעשות וההמתנה הופכת ארוכה משציפיתי הופנתי לרופא פוריות אני ובעלי נעשה בדיקות אז עכשיו אני מחכה לווסת כדי שאוכל לגשת ביום השני עד הרביעי.. מקווה לטוב ובכל זאת אני בודקת את ימי הביוץ שלי ננסה שוב החודש בלי עזרת הרופאים והלוואי שיתפס ב"ה וגם לכן בנות.. כל יום שאני נכנסת וקוראת את כל מה שאתן כותבות אני מבינה שאני בטח לא לבד במערכה הזו אני מאחלת לכולכן שב"ה ההמתנה מחודש לחודש תיגמר.. ושנזכה כולנו להיות עם בטן עגולה ויפה וכמובן הריון תקין ומושלם..אמן

יסמין
3 תגובות
עמוד 1
  • להריון צקין ועגול ל9 חודשים!
    אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים- אבל אני ובעלי ניסינו שנה ו3 חודשים, כן אני יודעת שזה מלא זמן אבל בסוף זה קרה. וילדתי בן מקסים לפני חודשים.
    ושקלתי ברצינות ללכת לרופא פוריות.
    מה שאני באה לומר שלא הכ אבוד!
  • שלום לך.. אני ובעלי מנסים כבר שנה ללא הצלחה. ואני יודעת שזה יבוא ב"ה פשוט ההיתי רוצה שההמתנה לא תיהיה כזו ארוכה....אבל אני יותר אופטימית עכשיו ממה שההיתי חודש שעבר. יותר רגועה

יסמין
  • כל הכבוד לך.
    ועם הרוגע יבוא ההריון..
    ככה זה בסוף קורה.
    כשהראש נקי מדאגות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה